Reklama

Reklama

Vánoce v oblacích

  • USA Christmas in the Clouds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Klasická komedie o záměně identity a romanci zasazené do sváteční nálady v lyžařském středisku vlastněném a provozovaném sdružením původních amerických obyvatel. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Aky 

všechny recenze uživatele

Něco mezi třemi a čtyřmi hvězdami; hodnotím o vánocích, a tak se přikláním díky náladě spíše nahoru. Milý film, který si nehraje ani na hlubokomyslnost ani na novátorství, ale má hlavní a splněný cíl: přispět k vánoční pohodě. Zajímavý je hlavně tím, že ukazuje samozřejmým, nebombastickým způsobem, jak žijí dnes Indiáni ve svých kdysi rezervacích, ale dnes spíše v pro ně přirozeném prostředí. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jeden indiánský hotel v lyžařském středisku, jedna krásná brunetka z New Yorku, jeden nevlídný starší bručoun a snaha ředitele hotelu dostat tento hotel do turistického průvodce, asi tak by se dal popsat tento film odehrávající se ve vánočním období v jednom hotelu v lyžařském středisku, který provozují a v němž pracují indiáni. Velice netradiční, ale o to zajímavější námět, díky kterému je celý film velmi neotřelý a sympaticky originální. A vůbec nevadí, že vánoční atmosféry je zde minimum, protože ten příběh samotný je velice zajímavý a samozřejmě kvalitní, takže film vůbec nenudí a čas s filmem strávený uteče naprosto bez problému. Těžko říci, co je na tomto filmu zajímavější, jestli úžasná horská krajina, příběh samotný, nebo atraktivní herečka, která ztvárňuje hlavní ženskou roli. Každopádně jsem rád, že se tento film dostal k nám do Česka a že jsem ho mohl vidět, protože ho opravdu považuji za zdařilý a těžko by se dal natočit lépe. Od samého začátku až do úplného konce je to perfektně zvládnutý příběh, který musí zaujmout v předvánočním období každého, kdo má rád úžasnou přírodu a zajímavé historky. Já jsem z výsledku nadšený a filmu tedy uděluji nadprůměrné čtyři hvězdy, které si ode mne vysloužil zcela po právu. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama