Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zápletka možná banální, ale když si představíte, že by se vám to opravdu stalo – hrůza pomyslet! Pan profesor (Miroslav Donutil) jede na přednášku. V autě roztomile žvatlá po telefonu se sekretářkou své ženy, která je jeho milenkou. Když tu náhle bezdomovec přes silnici svůj vozík tlačí a rána! Zdánlivě se nestalo nic vážného, všichni jsou živi, bezdomovec posbíral své věci a pan profesor pokračuje v cestě. Osud jej ale přece jen hodně vytrestá. Jediné, co ještě můžeme prozradit, je, že telefonovat za jízdy se opravdu, ale opravdu, nemá! (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (27)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Studenti se ptají, jestli bude ta odpolední přednáška. - Šamo šebou." Po dopravní nehodě šišlající vzdělanec profesor Jasný najednou zjistil, že absence pregnantní mluvy ho z pozice poloboha sráží na společensky nevýznamného tvora a neustálé opakování tohoto vtípku mne celkem bavilo. Miroslav Donutil totiž patří k solidním šlapačům po jazyku, ale časem se z toho staly jen poněkud samoúčelné hrátky. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na to, že sa jedná o televíznu produkciu je to celkom podarené. Miroslav Donutil, ktorý stvárnil hlavnú úlohu, je kvalitný herec. Celé to vlastne stojí iba na ňom. Zahral si tu komickú postavu úspešného, vzdelaného muža v stredných rokoch, ktorému sa prihodila zvláštna „Nehoda“. Utrpel šok, po ktorom začal rozprávať ako senilný, šušlavý osol. To úplne obrátilo naruby jeho profesionálny, milostný, aj rodinný život. ** ()

jenjan

všechny recenze uživatele

Další kapka lopoty do rozvařeného, závislého léta. Něco jako dlouhé bermudy na veřejném bazénu, kdy mají slušet a jít s módou, přitom však zanášej do veřejného prostoru bordel a vynášej z něj vodu. A protože bez práce nejsou koláče a bez koláčů nejsou buchty.. a kdo nemá ani koláče ani buchty zbývají už jen koblihy.. Nelze se čemu divit, že? P.s.: Pepo díky! – Za to že seš! P.s.2: Čekal jsem pohádku a přišel horor. (:)) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá zápletka je vlastně neskutečně banální a směšná sama o sobě. A Miroslav Donutil jako výborný herec tomu dodává grády. Ono se to opravdu zdá jako blbost, ale když si člověk představí, že by se mu to stalo. A fakt jsem se pobavil, když na profesora zkoušeli nejen doma různé pasti, ale i u doktora směsici metod. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Ačkoliv Miroslav Donutil ve své roli ve filmu řídí auto, ve skutečnosti nevlastní řidičský průkaz. (M.B)
  • Film se natáčel na Právnické fakultě UK, Praze-Braníku a Praze-Opatov. (hendrich6)

Reklama

Reklama