Reklama

Reklama

Shutter

  • USA Shutter: They Are Around Us (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Mladý fotograf se svou přítelkyní patrají po příčině tajemných stínů na fotografiích nafocených po tragické události. Zanedlouho zjistí, že není úniku. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o miliontouprvní variaci na duchařinu s děvčetem s "bílou tváří" jde o vynikající záležitost, která má atmosféru, dobré nápady a k tomu šikovně recykluje i ty jinde již využité. Lekačky jsou kde čekáte a přesto se leknete, atmosféra je slušná, bizarní pointa také ujde. Celkově se jedná o sympatický thajský snímek, který kazí jen to, že přeci jen podobných snímků je spousta a že zde není úplně naplno využita hudba. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Velice solidní horor kruhovitého rázu, kde sice filmaři některé scény nezamýšleli vtipné, ale o to více se mi to líbilo. Hlavní postava sice vypadá jako (vypůjčím si ten termín od svého guru) thajský Johnny Depp, ale není takové neviňátko, za jaké ho považuje jeho slečna. Lekla jsem se dvakrát, ale vydatně, ona duchna totiž umí moc dobře lézt po žebříku hlavou dolů i skákat po jedoucím autě, pro mě za mě za 4*. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Výborný horor se skvělou atmosférou a luxusní pointou. Žádná krvavá jatka, ale duchařina plná lekaček a to se mi líbí. Pro milovníky hororů jednoznačná volba. Ty lekačky jsou famózní, některé scény meganapínavé a ten závěr vynikající. Začátek se trochu vleče, ale pak se rozjede něco tak děsivého, že vám zůstanou ústa dokořán. Asiaté opravdu duchařiny umí. Když se ke skvělé horové atmosféře připojí taky kvalitní příběh vyšperkovaný zajímavými pointami vznikne horor, který opravdu stojí za to. 90% ()

zputnik 

všechny recenze uživatele

Tak z této thajské záležitosti jsem vcelku dost paf. Nečekal jsem moc... a dostal jsem vrchovatě. Parádní lekačky, silný příběh, který (až na pár momentů) ani moc nedrhne. Dlouho už jsem se tak parádně nebavil a nebál... navíc postupně odhalované tajemství proč, jak, kdo tomu všemu dává smysl a jakousi hloubku. A ještě k lekačkám: samozřejmě je to věc silně subjektivní - záleží na osobě, rozpoložení etc. - ale ty ze SHUTTER mě fakt vytáčely na maxi-míru. Shrnuto a podtrženo: Vynikající horor, který má pár chybiček... ale ty mu určitě za všechny ty parádní lekačky rádi odpustíte. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Vraj , že najstrašidelnejší horor z východu. No neviem, neviem. Len tri veci držia tento horor nad obyčajným priemerom. Hlavne je to dobrý príbeh, nijako neokopírovaný, proste jedinečný. Potom celkom profesionálne herecké výkony a nakoniec je to koniec, ktorý sa mi naozaj páčil. Ale nejaké hrozivé to určite pre mňa nebolo... 70%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Když si Tuna a Jane prohlížejí fotografie připevněné na zdi, můžete si všimnout zvětšené fotografie ducha stojícího u regálů s knihami a stoly v popředí. Jedná se o fotografii pořízenou v Knihovně Willard ve státě Indiana v USA. (TomikZlesa)
  • V noci při cestě autem, po scéně na WC, mají hlavní hrdinové svítící obě světla. Ačkoliv o ně přišli při nehodě v úvodu filmu. (Michalechal)

Reklama

Reklama