Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ženu unese během rutinního letu neznámý muž a hrozí jí, že zavraždí jejího otce. Tak je vtažena do komplotu proti jistému politikovi; má totiž svému únosci pomáhat při jeho likvidaci. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (446)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Na minimu prostoru maximum muziky. Tvůrcům se podařilo z brakového scénáře udělat solidní atmosferickou zápletku, kde dominuje vynikající záporák Murphy, který pobral charizmatu až to hezké není a Rachel McAdams se svým rozkošným kukučem sem zapadne rovněž výborně. Dokud se motáme ve stísněných prostorech letadla, kde herci kouzlí v rychlých dialozích a psychologické bitvě, je to ok. Jakmile se to blíží ke konci a z letadla se vystoupí, začne klišé na klišé a kvalita jde dolů. Je to na i tak na slušné úrovni. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slušně rozjetá jízda, která se v půlce totálně zadrhne a ukončí se očekávaně nudně. Cillian Murphy je v některých scénách dostatečně dábelský. Bohužel se takto děje jen občas. Vystrašená Rachel McAdams je vystrašená od hlavy k patě a snaží se jakto jde. Celkově jde o lehce atmosférický film s nezvládnutým a ohraným koncem. To nepřekvapí nikoho. ()

Reklama

mysicka 

všechny recenze uživatele

vcelku průměrný thriller, který válcuje cillianovo charisma.. po jeho odečtení by zbyly hvězdičky jen dvě..:o) ten kluk je talent.. může hrát transsexuála, vědce přes slunce, psychopata a nebo třeba posledního bojovníka se zombíkama a pokaždý na sebe strhne veškerou mojí pozornost.. takže cilliane, tímto tě vítám ve svojí topce..;-) ()

Niles 

všechny recenze uživatele

V jednoduchosti je krása. Škoda len, že ten koniec sa trochu vymykal originalite, ktorá je príznačná pre prvú hodinu. Potom sa to mení z napínavého thrilleru na tuctový akčný film s jasne predvídateľným záverom a už to nezachráni ani psychopatický a nesmrteľný Cillian Murphy, ktorý vlastne drží celý film nad vodou. Inak to bolo dobré, takéto filmy mám rád. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Wes Craven je taká režisérska legenda, že sme radi za každý film, ktorý ešte v svojom veku natočí. Na druhej strane ale vždy máme vyššie očakávania aj od na prvý pohľad tuctových námetov v jeho podaní, že sa nevyhneme sklamaniu. Nočný let je iba priemerná tuctová, celkom napínavá jednohubka, ktorá rýchlo vyšumí a vracať sa opakovane k nej budú iba hard core fanúšičky Cilliana Murphyho. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (20)

  • Režisér i scénárista si ve filmu střihli cameo – Carla Ellswortha uvidíte v letištní hale, kde se o něho opírá jedna ze třech spících žen, zatímco Wes Craven skončil na podlaze ve střižně – nedokázal totiž udržet kamennou tvář během scény v letadle. (imro)

Reklama

Reklama