Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ženu unese během rutinního letu neznámý muž a hrozí jí, že zavraždí jejího otce. Tak je vtažena do komplotu proti jistému politikovi; má totiž svému únosci pomáhat při jeho likvidaci. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (445)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl film pojat jako krátkometrážní snímek, odehrávající se celou dobu v letadle, nejspíš bych hodnotila i čtyřmi hvězdičkami. Jenže se zde bohužel vyskytla jistá "technická závada." První část filmu "Ve vzduchu" je zvládnuta skutečně brilantně. Cillian Murphy to na nás valí mistrně, v některých scénách mi skutečně lehce tuhla krev v žilách. Rachel McAdams je půvabná a sympatická žena, a ve své roli obstála velmi přesvědčivě. Avšak jakmile letadlo v poklidu přistane, začíná část 2. - Na zemi. Najednou, jako bych sledovala úplně jiný film. Co scéna, to klišé a o konci filmu ani nemluvě. Říkala jsem si, při sledování oné druhé části, toto že má být od Wese Cravena? ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Tady mě Wes Craven doslova dostal. Už jsem v něj ztratil víru a nevěřil že dokáže udelat nic jiného než průmernou vyvraždovačku a ejhle. U Nočního letu jsem s otevřenými ústy zíral od začátku až do konce a ani na moment nemohl odtrhnout oči od obrazovky. Všechno skvělé. Nepřestávající akce, skvělý herci, zajímavé pojetí hodnkrát použitého tématu. Paráda. ()

Reklama

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Kvalitní thriller s kvalitními a velmi sexy herci - sexy Rachel McAdams, sexy Cillian Murphy s nádhernýma očima. Doslova se k sobě hodili, moc jim to slušelo. Prostě sexy dvojka. Bavil jsem se dobře ! Krásný romantický film. ,-) :::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Naprostá bezmoc, beznaděj a další emoce. Tento film je, co se týče rozpočtu menší, ale vůbec mu to neublížilo! Chytrý a hlavně chytlavý příběh, bravurně je zde zahrán záporák a k tomu jedna kladná (a jak jinak) také hezká herečka. Film vás nepustí od začátku do konce. (I když některé pasáže v domě mohli vynechat). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Atmosféra 10/10 Prostředí 8/10/// +skvělá Rachel McAdams, opět výborný Cillian Murphy, obrovské napětí, spád, motivace hlavní hrdinky -no nic mě nenapadá/// Parádní let, sice krátký, ale možná díky tomu tak našlápnutý. Není čas na řeči kolem, hned se de na věc a vy se bavíte od prvních minut. K závěru to graduje a vám nezbývá než žasnout a vřískat nadšením. Jsem rád, že jsem na to nešel do kina, protože tam bych se asi nemohl odvázat tak jako doma, kdy jsem nervózně chodil po místnosti a dělal další impulzivní věci. Jsme nadšený./// Celkem 88%/// ()

Galerie (87)

Zajímavosti (20)

  • 25milionový thriller znamenal pro Wese Cravena návrat na výsluní, protože během úvodního víkendu (19. – 21. 8. 2005) vydělal 16 mil. dolarů. Po měsíci promítání už měl na kontě 55 milionů, čímž se pro něho stal nejziskovějším filmem mimo trilogie Vřískot. (imro)

Reklama

Reklama