Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ženu unese během rutinního letu neznámý muž a hrozí jí, že zavraždí jejího otce. Tak je vtažena do komplotu proti jistému politikovi; má totiž svému únosci pomáhat při jeho likvidaci. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (446)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Na první zhlédnutí průměr s hloupými momenty, na podruhé zábavný thriller s perfektně ironickými vtipy z úst Cilliana Murphyho. Ten je tu za ještě většího slizouna než kdekoli jinde a v žádném případě nelze jeho zmetkovský talent přehlédnout... Pokud se potřebujete odreagovat po ubíjejícím týdnu, sáhněte po "Nočním letu". Zhlédnete obstojný thriller, užijete si poměrně dobré herce a ještě k tomu se perfektně pobavíte. WES CRAVEN STÁLE UMÍ!!!;-) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Craven pořád umí, s napětím očekávám 25/8. Na Nočním letu je zajímavá především ta část v letadle, kdy probíhá nepřetržitá konfrontace mezi charismatickým záporákem Cillianem Murphym a sympatickou Rachel McAdams. Výsledný dojem stahuje dolů poslední půlhodinka, na čemž nese vinu scenárista, nikoli Craven - ocenil bych něco drsnějšího a nekompromisnějšího. Ale jinak je Red Eye příjemný napínavý thriller, který divákovi uběhne jako voda. ()

Reklama

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Kvalitní thriller s kvalitními a velmi sexy herci - sexy Rachel McAdams, sexy Cillian Murphy s nádhernýma očima. Doslova se k sobě hodili, moc jim to slušelo. Prostě sexy dvojka. Bavil jsem se dobře ! Krásný romantický film. ,-) :::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Podařený minimalistický thriller, který táhne ústřední herecké duo, hlavně padouch Cillian Murphy stojí za to. Nejpůsobivější je určitě pasáž v letadle, ale snímek funguje perfektně jako celek. Je pravda, že závěr už na originalitě trochu ztrácí, ale napětí tu zůstává, takže nějaké drobné chybičky lze snadno odpustit. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Wesa Cravena teda poriadne nakopla múza a natočil najlepší film svojej kariéry, ktorý je minimálne o jeden stupeň kvalitnejší ako jeho najlepšie kultovky (Scream, Nightmare) pre mňa iba dosť priemerné filmy. Tempo je viac než slušné, dej neprekombinovaný, thriller postupne skĺzne k akčnejšej časti a končí hororovím finále ako z nejakej vyvražďovačky. Zo začiatku je samozrejme výraznejší Murphy, no ku koncu však na seba strháva všetku pozornosť kočička Rachel McAdams. Pán režisér, toto je vaša parketa. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (20)

  • Když žena na letišti polije Lisu ledovým cappuccinem, výraz Rachel McAdams není hraný, ale doopravdy překvapený. Nevěděla, že nápoj bude tak studený. (Martinibaby)
  • Filmovanie snímky prebiehalo striedavo v Los Angeles a Miami. (MikaelSVK)
  • Jackson Rippner (Cillian Murphy) nosí hodinky značky Breitling Chronomat Longitude. (dyfur)

Reklama

Reklama