Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Nebojím se tento film označit za hovadinu a to od prvních vteřin. Duo Seann William Scott a Johnny Knoxville mi do not opravdu nehrálo a nebýt sličných žen asi bych to nedokoukal (vlastně asi dokoukal páč jsem byl zamčen v autobuse kde to promítali takže jsem neměl jinou možnost). Nicméně je to blbost která se sice vážně opravdu nebere, ale příběhově je to jak céčkový film z osmdesátých let. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Zoufale naivní scénář je sice hodně cítit a při závěrečném happy endu jsem se neubránil trpkému úšklebku, ale co na tom sejde, když Knoxville, Scott a jejich nadupaný General Lee mají plynový pedál po celou dobu stlačený pevně na zemi a zastaví se leda v pokoji plném svlečených univerzitních studentek? Já se skvěle bavil, honičky byly super a Jessica Simpson nepotřebuje žádný komentář.. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy se Seannem Williamem Scottem. Mám rád i filmy s Johnnym Knoxvillem, protože tyhle dva frajeři mně dokaží vždy parádně pobavit, takže jsem do tohoto filmu vkládal velké naděje, že to bude nonstop zábavná jízda. Jenže nic takového se nekonalo. Konala se leda tak nuda, nuda a ješte jednou nuda. Sem tam nějakej skvělej skok s tím nabušeným autem. Žádné hlášky, žádné vtipy a žádné vtipné scény. Scénář filmu, naprosta katastrofa . Akční scény jsou natočeny tak, že by mně uspali. A co je tedy vrcholem debility, tak je konec ( zhruba 20 minut do konce ). Bart Reynolds by neměl už taky hrát. Hraje už jen v pouhých kravinách. Tenhle film, kdybych už neviděl, tak by se vůbec nic nestalo. ()

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Kontrolované smyky, rampy a rychlá oldschool auta, do toho hlášky Scotta, kterého mám stále zafixovaného jako Stiflera z American Pie a od kterého čekám stále to nejlepší představení. A ono už to není tak úplně ono. Nemůžu si pomoct, ale v každém filmu, ve kterém hraje Jessica Simpson, mi přijde, že už předem je odsouzený k záhubě. Ona neumí snad vůbec nic, kromě kroutění zadkem. Scott a Knoxville, to je dvojka s jakou bych se chtěl potkat, ti snad dělají i ty kaskadérské kousky sami a ještě je to baví. Blázni jak cip. Film nic nenabízí a nic nedává, takový jasný průměr, podprůměr, na komedii tam moc vtipu není. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Rallye jak se patří. Bylo vidět, že všechnu tu akci s auty si naši bratránci skvěle užívali. Možná neseděli přímo za volantem, když šlo do tuhého, ale natočené to bylo bravůrně. Smíchu k popukání tu moc není, ale je to taková venkovská jízda buranů s několika buchtami a jedním pásovcem. 58% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (27)

  • Burt Reynolds (Jefferson Davis 'Boss' Hogg) nemusel ve filmu tuto roli ztvárnit, původně totiž v úvahu připadala možnost, že by roli hrál Anthony Anderson. (Stocki)

Reklama

Reklama