Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andymu je čtyřicet, pracuje ve skladu prodejny elektrospotřebičů, sbírá komiksové postavičky, a co se týče sexu, je stále panic. Když byl teenager, párkrát to nevyšlo a pak už nějak ztratil chuť to pořád zkoušet. Andy je celkem spokojený, ale jednoho dne se prořekne před kolegy z práce. Jeho spolupracovníci se mu za to zpočátku vysmívají, záhy ale nastupuje do jejich intenzivního školícího kurzu, který ho má přivést k jedinému cíli - ke ztrátě panictví. O některých věcech je ale snazší mluvit než je realizovat, což po sérii bláznivých a vtipných erotických selhání potvrdí i Andy a jeho kolegové. I když seznámení se sympatickou Trish by se možná mohlo proměnit v něco hlubšího. Jenže zkuste své holce přiznat, že jste ještě panic. Těžko se to říká v osmnácti, a co teprve ve čtyřiceti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (486)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Olala tohle byla teda jizda. Sice ne uplne masakralni, precejen dve hodiny je na tenhle typ filmu moc, takze tu jsou sem tam hluchy mista, ale i tak sem se perfektne bavil. Pribeh filmu je sice stupidni, ale zpracovanej je solidne, i kdyz podobnejch veci, kdy se parta snazi pomoct kamosovi, sem uz taky par videl. Nicmene tvurci se s tim nesrali, narvali tam jedno sprosty slovo za druhym a v hlavni roli Carell se vetsinu casu tvari desne tragicky a toporne a je hodne vtipnej. A obcas se urodi naka opravdu masakralni scena. Taky musim pochvalit Setha Rogena a hlavne Jonaha Hilla, i kdyz ma uplne malickou roli. Kdyby mel film o nakejch 20 minut min, tak by to na tech 5* asi bylo, takle jen slusny 4*. Po druhym skouknuti uz to je na 5*. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Klidně to řeknu, ale hodně jsem se tady viděl v hlavním hrdinovi. Trpím totiž stejným šíleným fanouškovstvím do několika odnoží kultur :-) a také jsem "díky" nim byl několik let mimo. Ne ale čtyřicet! Podle mne hodně povedená komedie, na scénku s vyučováním postraního pohledu nikdy nezapomenu. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Apatow objavil pre zvyšok sveta Carella, ktorý touto vydarenou komédiou dosiahol vrchol svojej kariéry. Páčila sa mi myšlienka filmu, čakal som, že Stitzer sa v priebehu filmu premení na sexuálneho borca vďaka radám svojich drsných skúsených sexy kolegov. Zostal sám sebou. Apatow tým dokázal, že má cit pre povedzme psychológiu v rámci žánru. To sa cení. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Řezat smíchy se nebudete, tenhle film je postavený spíš na sympatických postavách a absurdních situacích, takže úsměv z tváře během jeho sledování zmizí málokdy. Apatowova režie je fajn, ale hlavní tahoun filmu je Steve Carell, který Andyho zahrál jako roztomilého zastydlého geeka, který ale ani vteřinu nepřipomíná karikaturu. A zahrál ho skvěle a uvěřitelně. Stopáž mohla být trochu kratší, na druhou stranu ale místo jedné love story dostanete tři další minipříběhy o lásce. Všechno bez patosu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Svého štěstí můžete dosáhnout v 10, 15, 30 ba i 40 letech. Tak jako Andy, který za pomoci kamarádů (,,tvůj pták je od teďka i můj pták“) překonal trauma z mládí..... . Je třeba podotknout, že to není jen o oplzlých kecech o sexu. Má to taky trochu romantický děj. Bohužel mi to do sebe moc nepasuje, i když to nepůsobí vyloženě špatně. Horší je, že se občas 40 ti letý Andy chová jako pitomec a stejně často je to trapnej. Přimlouvám se ponechat tento žánr teenagerům. Pubertální vtipy od nich příjmu daleko snadněji. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (27)

  • Celá scéna "You Know How I Know You´re Gay" byla improvizací Paula Rudda a Seth Rogena. (don corleone)
  • Režisér Judd Apatow snímkem debutoval na filmovém plátně, do té doby se věnoval jen TV seriálům, které také psal. (imro)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Ďalší všemohúci smrteľník

Ďalší všemohúci smrteľník

27.08.2005

Keď sa reportér Bruce v podaní Jima Carreyho na krátky čas vžil do kože Boha, štúdiu Universal Pictures to celosvetovo vynieslo 485 miliónov dolárov. Že je na ceste pokračovanie neprekvapí nikoho, no… (více)

Reklama

Reklama