Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andymu je čtyřicet, pracuje ve skladu prodejny elektrospotřebičů, sbírá komiksové postavičky, a co se týče sexu, je stále panic. Když byl teenager, párkrát to nevyšlo a pak už nějak ztratil chuť to pořád zkoušet. Andy je celkem spokojený, ale jednoho dne se prořekne před kolegy z práce. Jeho spolupracovníci se mu za to zpočátku vysmívají, záhy ale nastupuje do jejich intenzivního školícího kurzu, který ho má přivést k jedinému cíli - ke ztrátě panictví. O některých věcech je ale snazší mluvit než je realizovat, což po sérii bláznivých a vtipných erotických selhání potvrdí i Andy a jeho kolegové. I když seznámení se sympatickou Trish by se možná mohlo proměnit v něco hlubšího. Jenže zkuste své holce přiznat, že jste ještě panic. Těžko se to říká v osmnácti, a co teprve ve čtyřiceti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (487)

Toren 

všechny recenze uživatele

8/10. Nahláškovaný to je neskutečně. Obsazení to táhne kupředu, improvizované dialogy nešustí scénářem a vše hrozně dobře drží pospolu. Fakt jsem se dlouho takhle nezasmál. Jen ta stopáž byla zbytečně smrtící... to však nic nemění na faktu, že Apatow tu byl na pomyslném vrcholu a vůbec se nedivím, že se v USA z téhle taškařice stal takový fenomén (a u nás se klasicky ukazuje, že to nepobíráme - vážně 62%?). ()

Morien

všechny recenze uživatele

Nemám ráda takovéhle filmy, protože co k nim má člověk psát do komentáře, když tendenčně sklouzává k tomu, že by ze sebe chrlil jenom proud nejrůznějších invektiv (to je slovo, co? to jsem chytrá, co, že ho používám!), a přitom si uvědomuje, že nic se nemůže líbit všem a že existuje moře dalších lidí, kteří právě tento druh filmů vyhledávají (a pro ně je film určen, ne pro mě). Našli by se jistě tací, kteří by mi řekli, tak když se ti to nelíbilo, tak k tomu nepiš komentář, jenomže těm já musím říct, že mně se prostě chtělo něco napsat. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

R-ková komedie? Po úspěchu Nesvatbovích už nic nečekaného (a je to jen dobře). Apatow s Carellem totiž napsali parádní scénář plný "dospělého" humoru a stvořili "teen" komedii se 40 letým hrdinou (což zní absurdně). Každopádně první velká role Carellovi sedla na jedničku, stejně tak výborní jsou jeho kolegové, komici Paul Rudd, Romany Malco a Seth Rogen... Jo, v zásadě se snímkem nemám žádný problém. Možná trochu na škodu je, že zatímco první půlka je R-kově nespoustaná a pořádně "tvrdá", druhá polovina se už drží v otěžích žánru romantické komedie, což znamená že už to tak nešlape. Přesto 3-4 hvězdy, na a za geniální závěrný song dávám nakonec i tu 4tou You know what? I respect women! I love women! I respect them so much that I completely stay away from them! ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Človek by podľa názvu čakal, že sa bude jednať o komédiu plnú telesných tekutín, ktoré triskajú na všetky svetové strany. Omyl. 40 let panic je komédia o zdanlivej náročnosti zmysluplných vzťahov a o stupidite stupidných vzťahov. Nečakajte teda orgie, ale bohužiaľ ani salvy smiechu. Nenáročná oddychovka z ktorej si po dopozeraní budete pamätať maximálne tak depilačnú agóniu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keby tu bolo trochu menej sprostosti, mohla to byť vydarenejšia komédia s romantickými prvkami. A hlavne to mohlo byť kratšie. Dobré vtipy sa dajú nasekať aj do 90 minút a keby to zobrali štýlom hláškovania namiesto ukazovania holých ceciek, čo vtipné vôbec nebolo, tak by určite urobili lepšie. Inak ženské obsadenie za to naozaj stálo, a to vo všetkých vekových kategóriách. Naopak, Steve Carell bol vynikajúci v The Office, lenže toto bol trocha krok vedľa. Kadencia vydarených žartov bola tak raz za 20 minút. Dosť slabé. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (27)

  • Obchod "We Sell Your Stuff on eBay" opravdu fyzicky existuje. (don corleone)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Ďalší všemohúci smrteľník

Ďalší všemohúci smrteľník

27.08.2005

Keď sa reportér Bruce v podaní Jima Carreyho na krátky čas vžil do kože Boha, štúdiu Universal Pictures to celosvetovo vynieslo 485 miliónov dolárov. Že je na ceste pokračovanie neprekvapí nikoho, no… (více)

Reklama

Reklama