Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Pytel s animaky se roztrhl, ba dokonce praskl ve svu. V tomto mori se Open season ztraci. Neni to zadnej propadak, ale ani nevycniva. Chyby tomu nejakej vyraznejsi napad, neco co by dokazalo tento snimek zvyditelnit. Vcelku slusna zabava, ale co se tyce animaku, jsou tady daleko vetsi naroky na zabavu a animaci. Oboji se drzi v prumeru, jako by se tvurci nedokazali rozjet naplno, vzdyt animaky nabizeji nekonecnou moznost fantazie a improvizaci. Proc se tedy drzet konvenci a zazitych stereotipu? Takhle jen slabej prumer. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Asi záleží i na tom, s kým se na tuto pohádku díváte. Já jsem byla v dobré společnosti a tudíž mám na ni jen dobré vzpomínky :) Viď "Miloušííí"..;) Ale s čistým svědomím bych tuto pohádku nemohla doporučit nikomu, kdo vyloženě nezbožňuje animáče. Takže verdikt zní pohádka je průměr, čili 3*, ale máte-li rádi pohádky s lehkým humorem přidejte si 1* navíc:) ()

Reklama

czejny 

všechny recenze uživatele

Zvířátka, zvířátka...ztraťte se v lese a už radši nevylézejte, neb lovecká sezóna přichází a s ní animák, který je nebezpečný stejně tak jako lovcova puška. Kulka letěla, minula cíl a bohužel netrefila ani obrovitánského medvěda. Ať hledám jak chci, žádné pozitivum nenacházím. Celá ta animace je velice nesympatická, postavy ohrané, zábavnost nulová. Když se jelen pokusí o nějakou hlášku vznikne z toho něco nesrozumitelného...možná děti ve školce by pobavil. Tvůrci snad vsázeli na rovnici animák+zvířátka+doják na konci= úspěch. Ale to se pánové přepočítali, protože nejspíš zapomněli na nějakou neznámou, se kterou by jim vyšel koukatelný kousek. * za docela povedený dabing a zato, že film je nejspíš určen pro velmi malé děti, což nedokáži objektivně posoudit. Tímto také zároveň prosím, aby mi nějaké děcko do 5-ti let poslalo svůj názor. Byl bych zvědav...jak še dětiškám líbí zvížátka. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný animák bez jednoho jediného byť úplně maličkého nápadu. Celou dobu jsem nadával na trapný humor a plno několikrát viděných situací, dokonce i charaktery jednotlivých postav jsou pouze kopií hrdinů z jiných - a mnohem zábavnějších - snímků. Ohromná nuda, nesympatičtí hrdinové, dementní zápletka od odpadu tenhle snímek dělí jen chloupek, neboť pár situací se mi celkem líbilo, ale k dalšímu zhlédnutí mě asi už nikdo nedonutí. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak by som mal stále porovnávať len holú kostru príbehu, tak by som musel dávať polovice filmom podpriemerné hodnotenia. Tento sa našťastie o niečo originálne ani nesnaží, v pár momentoch to tak možno vyzerá a tie aj potešia, ale čo zachraňuje príbeh sú postavičky a ich nápadité humorné charaktery. Dabing mi nesadol a v poslednom čase sa v animákoch viac teším na slovenský ako český a aj toto je ten prípad. 65%. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 85,1 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 200,8 mil. (NIRO)
  • Na filmu se pracovalo tři a půl roku. (D3VIL)

Reklama

Reklama