Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ramin Djawadi: 1. Meet Me in the Meadow - Paul Westerberg ,2. Love You in the Fall - Paul Westerberg ,3. I Belong - Paul Westerberg ,4. I Wanna Lose Control - Deathray ,5. Better Than This - Paul Westerberg ,6. Wild Wild Life - Talking Heads ,7. Right to Arm Bears - Paul Westerberg ,8. Good Day - Paul Westerberg ,9. All About Me - Paul Westerberg ,10. Wild As I Wanna Be - Deathray ,11. Whisper Me Luck - Paul Westerberg ,12. I Belong - Pete Yorn , ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

No rozhodne jeden z tých slabších animákov. Vtipných hlášok nebolo až tak veľa, ani hlavné postavy sa mi veľmi dizajnovo nepáčil. Ale zas nebolo to až také zlé :) Slovenský dabing celkom v pohode, najlepšia hláška bola asi "tanečník z Lúčnice", na tom som sa fakt že zasmial. Dal by som aj 2 hviezdičky, ale filmy hodnotím radšej väčším počtom takže dávam tri (51%). ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na "Loveckej sezóne" ma zaujali predovšetkým progameové animácie štúdia Sony Pictures Animation. Trocha mi pripomenuli časy, keď som celé hodiny presedel pri Play Station. Ale ako film to nie je nijak výnimočné dielo. Príbeh o v meste odchovanom, rozmaznanom medveďovi, ktorý je vypustený do divočiny. Tam spozná agresívne veverice, disciplinovaných bobrov, arogantných jeleňov, hlúpych zajacov, teplého dikobraza a dotieravého, zakrpateného jeleňa Elliota. ** ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

¨Taková Shrekovina, akorát osla vystřídal jelen a Shreka medvěd. Méďa se má vrátit ze zajetí do přírody, kam se mu moc nechce a nechce ho tam pustit ani jeho opatrovnice se kterou je za dobře. Na scénu ovšem přichází jelen, který nešťastnou náhodou přišel o jeden paroh a dostane svého medvědího kamaráda do pěkné šlamastiky. Medvěd je kvůli nechtěným problémům převezen do lesa i s jelenem. Zde se z nich stanou kamarádi a medvěd pozná, kde je asi jeho skutečný domov.... ()

imf 

všechny recenze uživatele

Děti to asi spořádají bez mrknutí oka, vy v lepším případě vytuhnete po dvaceti minutách, v tom horším budete dalších osmdesát nadávat na to Ashtona Kutchera, mizernou práci animátorů od Sony a katastrofální nedostatek jakýchkoliv nových, dobrých nebo alespoň průměrně srandovních nápadů. Lovecká sezóna je zbytečná. Tak moc zbytečná, až z toho krvácejí oči. Utečte, dokud můžete. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Film byl zlehka inspirován komiksovým stripem "In the Bleachers". (D3VIL)
  • Oba herci, kteří propůjčili hlasy hlavním postavám, účinkovali v minulosti v úspěšných sitcomech televize Fox. Martin Lawrence (Boog) měl show nazvanou jednoduše Martin (od r. 1992) a Ashton Kutcher (Elliot) hrál ve známém seriálu Zlatá sedmdesátá (od r. 1998). (imro)

Reklama

Reklama