Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pojistný vyšetřovatel Jake má za úkol prozkoumat vraždu zámožného obchodníka v Acapulcu. Jako pomocnici si najímá atraktivní modelku z New Yorku Ellie coby svou manželku a společně pak předstírají, že jsou turisté na dovolené. V roli místního detektiva Marcuse se zde objevuje Art Carney - právě díky němu se Jake dostává do nejrůznějších malérů. Ve filmu rovněž účinkuje Joan Collins, a to v roli podezřelé Nery. Původně byl tento snímek (vycházející z románu Stanleyho Ellina The Bind) natočen pro televizi. Hudební složka zde sestává z písní, které si pouštějí postavy z přehrávačů, mimo jiné zde zazní např. skladby Herbie Hancocka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Letní pohodička s dobrým soundtrackem a trapně přehrávající Joan Collins. Přesně ten film, který je v hodnocení mezi druhou a třetí hvězdičkou, ale tentokrát tomu dám 2, protože akčních scén bylo příliš málo a místy to nudilo. Zdejší hodnocení je víceméně přesné. 45%. Richard Sarafian byl nedoceněný rutinér, jenž točil docela dobré filmy. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Farrah Fawcett, proslavená mimo jiné TV seriálem ´Charlieho andílci´ vystupuje v jedné z hlavních rolí snímku, který jakoby atmosférou a určitou naivitou onomu seriálu dominoval. Na 70. léta typické akční scény však nejsou špatné, byť jich tu je opravdu poskrovnu. Těžko říci jak ve své době, ale dnes je film spíše nudící. Scénář není vystavěn nijak špatně, avšak atmosférou jakoby byl mířen spíše na ženské diváky. Coby víkendový film k odpočinkovému však může postačit. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Měl obličej jako Mickey Mouse ?? A nebereš nějaké léky ??" ;) Až překvapivě žánrově sebereflexivní a hravá detektivka s nádhernou Farrah Fawcett a velmi zajímavě využitými hudebními motivy.. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama