Reklama

Reklama

Eddie je zklamaný mladý muž. Právě totiž dostal kopačky od své dívky Joanie. Rozhodne se proto začít nový život v Los Angeles s pomocí svého bratrance Skipa. Začátek vypadá slibně, Skip mu dokonce zařídil i pohovor v reklamní agentuře. Na místě se však ukáže, že Eddieho úkolem bude jen rozdávat plakáty lidem na pláži... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Dale 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si to len kvôli Bridget a ľutujem to. Hrozne naivná, predvídateľná, nudná akože romantická komédia s hrozným hlavným predstaviteľom. Nedivím sa, že neurobil žiadnu hereckú kariéru. Pozerať 90 minút na týpka, ktorý sa snaží pretvarovať a byť niekým iným, aby nakoniec zistil, že s úprimnosťou najďalej zájdeš. Debilnejší námet na romantickú komédiu aby človek pohľadal. 30% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Dobre, film bol dosť hrozný, aj keď som kvôli nemu nechcel zvracať. Snažím sa prísť na to, čo si tvorcovia tohto filmu mysleli. 3/10 ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Pozitíva : 1.) roztomilý romantický film. 2.) humor 3.) B. Fonda ako zamestnankyňa zoznamky. Negatívum : film v podstate nevybočuje z bežnej schémy romantických komédií a obsahuje pomerne málo toho čo by divák nevidel v iných filmoch. ()

Reklama

Reklama