Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V oceánu dochází ke ztrátě spojení s ponorkou Siren I. Armáda proto ihned posílá druhou ponorku tohoto typu Siren II, aby našla ztracenou ponorku a zjistila, co se stalo. Stopy zmizelé ponorky vedou až do extrémně hluboké mořské propasti, kde však čeká smrtelné nebezpečí nejenom z mořských hlubin, ale také z vlastních řad. (Chupacabre)

(více)

Recenze (53)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Béčkové motanie sa v prostredí, ktoré by mohlo byť vesmírom, aj vodou, to je jedno, kde vás dostihne genetický deformant. Zo začiatku sa to dalo, hoci interiéry lode sú chudobné ako Matovičovo daňové priznanie, potom už musel prísť k trikom a tie boli priehľadné ako by ich predvádzal vidiecky ťahač zajacov z klobúka. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od predchádzajúceho Simónoveho snímku (Slimáci) je tento podľa mňa lepší. Akia je síce klasická, ale myslím že nesklame a takmer vždy sa niečo deje, čo u podobných filmov nie je samozrejmosť. Tajomno na dne oceánu je lákavé, čiže o atmosféru je postarané. Tak už len treba autorom trochu (alebo dosť) odpustiť lacnejšie spracovanie a C-čkových hercov. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Další z řady podmořských sci-fi hororů, které se snažily přiživit na úspěchu Propasti. The Rift se však (narozdíl od Leviathana nebo DeepStar 6) svým technickým zpracováním blíží spíš k typickému Cormanovi a jeho proslulým trashům. Pár známých ksichtů kvalitu filmu nezaručí, takže je to tentokrát vážně jen o vizáži všemožných zubatých, chapadlovitých i rosolovitých podvodních monster. Plus několik utrhnutých končetin a rozstřelených hlav, ale tim klady bohužel končí, protože nápady s nadhledem zmizely hluboko v oné roklině. Od Simóna (Pieces, Slugs) jsem čekal větší srandu. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjmemný podmořský horor o ponorce, co se jede podívat co se stalo s jejím předchůdcem. Na palubu musí i konstruktér,aby si to taky užil. Dole v hlubinách čeká velké překvapení, a mnoho monster. Spoiler-docela mě překvapilo, že plán byl ty obludy zlikvidovat a né je dál vyvíjet. Celý film jsem čekal, jestli to bude jako všude jinde, že zlo je i mezi posádkou a nebo jen v hlubinách, překvapení se nekonalo. Krásná ponurá atmosféra, dobré herecké výkony a pěkný potvory, Docela mě překvapilo, že tak hluboko byla vzduchová kapsa. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Mám rád lesní, podvodní, kosmický a jeskyní horory, vždycky v nich číhá zajímavý bubák a lidský element tam projde různými psychickými stavy, ale boha jeho tenhle film, to je děs. Ani by mi nevadilo, že zdejší monstra se zde moc neukazují a víc nebezpečnější sou zde chaluhy, které překvapivě sou i v tom to směru víc zábavnější nepřítel, než ta obří vagína, co je na stěně. Ale co mi nejvíc lezlo na nervy, byl hlavní protagonista, takový ten přechytralý typ, všemu nejlépe rozumí, všude byl a na co sáhne to spraví, ale abych mu nekřivdil, ani zbytek postav, nejsou žádní sympaťáci a když se jim něco stane, tak je mi to celkem i jedno. O atmosféře nemůže být ani řeč, efekty sou spíš k smíchu a některé postavy, ve filmu záhadně mizí, jako doslovně film zapomíná na postavy a samozřejmně je zde zrádce, který se hned prozradí, takže jeho velké a dramatické odhalení, později ve filmu je opravdu bizárium. Takže tu jednu hvězdičku, dávám za to gore, celkem tady ujde. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Režisér Juan Piquer Simon potreboval pri natáčaní tlmočníka, aby mohol dávať pokyny, keďže nevedel po anglicky. (Arsenal83)
  • V prvotnom návrhu scenára mal byť príbeh zasadený do vesmíru. (Arsenal83)

Reklama

Reklama