Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie o dvou mladých milencích, kteří byli pro sebe stvořeni. Ztraceni a odděleni jeden od druhého v labyrintu výškových bytů se zapletou do komických dobrodružství a setkávají se s barevnými místními obyvateli, kteří jim nakonec pomohou znovu se najít. (sator)

Recenze (2)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Romatická komedie o dvou lidech, kteří se na diskotéce do sebe navzájem zakoukají. On si ji vezme domů. Když na krátko opustí byt, aby obstaral něco k jídlu, ocitne se v labyrintu komplexu mrakodrapů... Film vypráví s humorem o hledání čerstvě nalezené dámy srdce na pozadí bijmerského "předměstí" Amsterodamu. Film vznikl v rámci projektu One Night Stand tří veřejnoprávních nizozemských televizí -NPS, VARA, VPRO, jenž dal netušenou možnost devíti mladým filmařům, aby tu realizovali své nápady. ()

sator

všechny recenze uživatele

Romantická komedie o dvou mladých milencích, kteří byli pro sebe stvořeni. Ztraceni a odděleni jeden od druhého v labyrintu výškových bytů se zapletou do komických dobrodružství a setkávají se s barevnými místními obyvateli, kteří jim nakonec pomohou znovu se najít. ()

Reklama

Reklama