Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie McGuinn je mladý boxer, jehož cílem jsou olympijské hry. Jeho starší bratr Ray takové ambice nemá. Boxuje v zápasech, ve kterých se točí velké peníze. Když Ray odmítne prohrát domluvený zápas se známým boxerem Pedrozou, je chladnokrevně zavražděn. Eddieho ovládá touha pomstít smrt svého bratra, a proto Pedrozu vyzve k zápasu, přestože je to soupeř nad jeho síly. Podaří se mu díky tvrdé dřině nemožné? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (14)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Boxerská pohádka s velice dobrými hereckými výkony (skvělý Hackmanův drsňák) a poutavým rodinným drama-příběhem. Vše, co se dělo před závěrečným (a jediným viděným) zápasem, mě vlastně zajímalo mnohem víc než to, jestli bratr bratra doopravdy pomstí. Protože mi bylo jasné, že pomstí.__P.S. DVD je zase ostuda. V českém dabingu zaniká většina zvukových efektů, obraz nám vapeťáci opět ohryzali, ačkoliv během úvodních titulků byl ještě bez ořezu. No jo. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Možná ani ne béčko. Na jiné boxerské filmy to hodně ztrácí, o „Rockym“ ani nemluvě. Na revenge sportovní filmy typu „tys ublížil někomu z mé rodiny, já tě za to vyzývám na souboj“ to nemá drive a absentuje zde charismatický hlavní hrdina. Na sportovní film to neobsahuje moc sportu (tréninku, motivace atd.). Takže nám nakonec nezbude nic. Každopádně stojí za úvahu, proč se hlavní hrdina zachová celkem nelogicky, když vyzve vraha svého bratra na zápas a před tímto soubojem řekne svému otci, že po tomto duelu už nikdy nebude boxovat. Jako kdyby box samotný byl špinavý a ne někteří lidé kolem něj. Navíc mohl zůstat amatérem a splnit si svůj sen vyhrát olympijské hry. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nudny športovy film na ktorom je zaujimave akurat slusne herecke obsadenie. Ale nikto z nich nic extra nepredvedie, takze ani kvôli nemu ten film nestoji za videnie. 4/10. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Vřele doporučuji všem, kteří si chtějí sepsat seznam všech klišé používaných v akčních sportovních filmech. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama