Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cathy Davisová je šťastná žena v domácnosti, která má dvě dospívající děti a oddaného manžela Jacka. Jednoho dne ji na obvyklé cestě za nákupem překvapí na cestě bývalý šéf Frank Darnell, se kterým pracovala před mnoha lety jako vládní agentka v Úřadu pro národní bezpečnost. Frank po ní chce, aby mu výjimečně pomohla vyřešit velmi delikátní případ zcizení počítačových dat, které mohou v nepovolaných rukou vážně ohrozit národní bezpečnost. Cathy se do případu pustí, ale protože se bojí o manžela a děti, nechce aby rodina cokoli o její nebezpečné práci věděla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Canniosh 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o "hallmarkovský" televizní film s Jakem Stylesem (viz Jake a tlusťoch) a Kenem Malanskym (viz Perry Mason) v jedněch z hlavních rolí, je tento film natočen velmi solidně. Děj je napínavý, komplikovaný a uvěřitelný. Navíc je zde zakomponována druhá dějová linie s dětmi Jane Doeové, což je příjemné odlehčení při řešení kriminálního činu. Musím opravdu uznat, že tento film se povedl. Jedním slovem: 85% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Slušná televizní oddychovka s dobře vystavěnou zápletkou, hladkým průběhem, bez velkých nereálně efektních akcí. Navíc bylo milé vidět znovu po letech Leu Thompsonovou. Sice stále tak trochu přehrává, ale na druhou stranu je stále hezká a sympatická. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama