Reklama

Reklama

Batman pokračuje: Návrat Jokera

  • USA Batman Beyond: Return of the Joker
všechny plakáty
Trailer

Terry McGinnis převzal Batmanův boj se zločinem od stárnoucího Bruce Waynea, ale ačkoli se Terry od Bruce hodně naučil, nikdy se nedozvěděl šokující pravdu o posledním setkání Batmana s jeho úhlavním nepřítelem Jokerem. Když se však Joker, který je podlejší než kdy dřív, vrátí do Gotham City, Wayne usoudí, že je nejvyšší čas, aby se nový Batman dozvěděl o tomhle darebákovi se zelenou tváří pravdu dřív, než dobije celé město – zejména poté, co na Bruce zaútočí jeho starý nepřítel. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

klerik 

všechny recenze uživatele

Fakt pecka. Navyše "natočená" v čase, keď by (po hranom BATMAN A ROBIN) po netopierovi ani pes neštekol. Odvážne posunutý príbeh do budúcnosti, kde je Bruce Wayne vlastne len prizerajúci sa dôchodca a nový Batman dokáže lietať pekne v štýle Iron Mana. I keď je film vo farebnom a klaunovskom prevedení, ktoré má pomerne blízko k Schumacherovým filmom, neupadá Jokerov návrat do sebaparódie. Od animáku DC ťažko čakať viac... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ostal som ohromený. K futuristickej verzii Batmana som bol silno skeptický, no takýto strašidelný Batman tu ešte nebol. Navyše v uncut verzii sa to len tak mihoce vraždami a deštrukciou. Joker je jednoznačne najdesivejší v histórii animovaného Batmana a vlastne tromfne aj Nicholsona. Mark Hamill podáva životný výkon. Joker trúsi hlášku za hláškou a pritom ide z neho pekelný strach. Koniec je trošku za hlavu chytený, ale predsalen je to Batman budúcnosti. Jednoznačne môj favorit v rámci Batman Animated Universe 1992-2006. ()

Reklama

BS 

všechny recenze uživatele

Paráda, Terryho Batman je opravdu cool superhrdina se vším všudy! Samotný děj není bůhvíjak propracovaný, ale to se dá díky kvalitní akční řežbě oželet, velkým plusem jsou i flashbacky do minulosti, kdy vzpomíná madam Gordonová aka Batgirl :).Pro fanoušky Batmana skoro povinnost, pro ostatní "jen" akční animák. Mě se to dost líbilo, takže 4*. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tyhle Jokerovy návraty mají vždycky šťávu. Překvapivě drsné flashbacky čerpají z komiksu Smrt v rodině a i když ho mírně upravují, neřekl bych že k horšímu. Technologický posun Jokera v budoucnosti sice spočívá v klišé paprsku řezajícím beton, ale hladký má pořád stylové. Byl jsem příjemně překvapen. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

"Hello Gotham. Joker's back in town." Největší Batmanův protivník se vrací šílenější než kdy dřív, podporován legračním gangem zvaným Jokerz. Film je zajímavý hlavně propojením s původním animovaným seriálem a odkrytím toho, jak je možné, že je Joker i po tolika letech stále ve formě. Věřte budete překvapeni, stejně jako já. Film je plný akce, nenudil a hlavně závěrečný souboj Batmana a Jokera a Terryho skvělej nápad, jak ho porazit mě hodně bavil. Seriál Batman Beyond jsem zatím neměl možnost shlédnout, takže nemám s čím porovnávat. Terry mi ale jako Batman v tomhle novým kostýmu dost vyhovuje, narozdíl od Bruce z něj autoři neudělali něpřírozeně velkýho svalovce s býčí šíjí, díkybohu. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama