Reklama

Reklama

Flash 2: Tricksterova pomsta

  • USA The Flash II: Revenge of the Trickster
všechny plakáty

Obsahy(1)

Na světě se nenarodil rychlejší muž než Flash. Trvalo mu však dlouho, než se naučil svojí výjimečnost využívat v boji proti zločinu. V prvním dílu si poradil s gangem, který terorizoval Central City. Ve druhém má však mocnějšího protivníka - kouzelníka Trickstera, který osnuje pomstu - kdo se bude smát naposled? (S.W.A.T)

Recenze (6)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Spojené epizody "The Trickster" a Trial of the Trickster" z flashovského seriálu, ve kterém je mimochodem odděluje celých osm epizod, ve filmu pak titulek "o tři měsíce později". Na scénu nastupuje nejslavnější padouch seriálu, excentrický iluzionista a mistr převleků Trickster rozjařeně přehrávaný Markem Hamillem (silně připomínajícím Jima Carreyho v roli Hádánkáře z BATMANA NAVŽDY a stejně jako on končící ve vypolstrované cele) a měnící do té doby temný seriál s civilními záporáky v infantilní frašku. Trickster s Flashem nejdříve soupeří o stejnou ženu a poté mu vymyje mozek a udělá z něj svého partnera. Nevytrhne to ani seriálová znělka od Danny Elfmana. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Mark Hamill jako Trickster naprostej borec, celý film zachranuje. Flash díky němu nabral na zábavě, spíš teda nabral zábavu, páč v předchozím žádna skoro nebyla, Flash je samotnej nudnej. Taky mě dostal reportér a to jeho baby. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu příliš barevné, příliš veselé. Je znát, že jde o dvě epizody seriálu, oproti pilotu, který fungoval výborně. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Luke Skywalker přešel k temné straně síly. Hovořím o Marku Hamillivo, který zde ztvárnil šíleného Trickstera. Kostýmy zde jsou horší, jak od Joela Schumachera. Oproti drsné a temné jedničce je dvojka spíše humorná, nebo se o tu komedie alspoň snaží. Mne pobavilo - Duo policistů "Harry ty jsi Flash!" Pak také krásná paní Trickster v podání Corinne Bohrer. Byla roztomilá, trapný kostým odpouštím (prsíčka ji tam vynikali). Děj filmu je poměrně jednoduchý - Flash na začátku dopadne Trickstera a předává ho policii . Ten pak zastřelí policisty a uteče při převozu. No, a od té chvíle chce Trickster pomstu, tak souboj "titánů" může začít. Dvojka nepřekonala jedničku, to v žádném případě. - 30%. ()

Reklama

Reklama