Reklama

Reklama

Počas noci sa Lawson (Michael Dudikoff) poháda so svojou manželkou Larou. Ona ho obviňuje, že sa viac venuje svojej práci ako jej. Lawson ju uprosí, aby si spolu niekam vyrazili. Ona súhlasí, ale v skutočnosti mu chce uniknúť. Na úteku zastaví neznámemu stopárovi Justinovi (Mark Hamill). V aute zisťuje, že stopár je duševne chorý a začne ju obťažovať rôznymi svojimi výplodmi fantázie. Medzitým je jej v pätách Lawson, avšak žiaden z jeho pokusov nedonúti Laru vrátiť sa k nemu domov. Žena si však neuvedomuje aké nebezpečenstvo jej pri stopárovi hrozí. Podarí sa Lawsonovi nájsť Laru skôr ako jej stopár ublíži? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

cariada 

všechny recenze uživatele

Né nadarmo se říká neber te stopaře, nebo to špatně skončí. Tady se to potvrdilo a jízda nocí může začít. A taky odcházet od manžela na noc není dobré, naštěstí manžel má devět životů a je to polda, tak že se nevzdává bez boje, což jak se ukáže je doslova nutné, ale nebude bojovat jen o vlastní ženu, ale i o svůj život. Psychopat mě někdy přišel jak nesmrtelný, zvlášt, když se vždy objevil někde na cestě v jiným autě, jak to dokázal se dostat vždy dopředu, aby se ho dotyčná panička vždy stopla. Atmosféra hustá od začátku do konce. Ps-jen moje verze co jsem stáhnul asi do 50minuty mluví česky a pak až do konce anglicky zajímavý paskvil. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Rád bych Lukeovi Skywalkerovi popřál, aby jej provázela mentální síla, ale evidentně to tady není možné. No nic, alespoň popřeji žárlivému komisaři Dudikoffovi hodně zdraví, protože při pohledu na jeho herecký výkon se vkrádala myšlenka, jestli nemá nervové centrum zasažené hvězdicí.. Nehorázná šmíra. Režisér i střihač nemohli být střízlivý a tenhle stav je zřejmě požadován i po divákovi. Jedna hvězda navíc pro vyšinutého syna Dartha Vadera. Je to šús, všechny nás zabije! ()

Reklama

Nix 

všechny recenze uživatele

Zajímavý béčkový thriller, kde teda Mark Hamill je solidní magor. Míša tu hraje druhý housle takže ho tu moc neuvidíte a všude chodí pozdě a ještě ke všemu dostane na zadek, ale Mark si to evidentně užil tuhle roli. Jinak má film dobrou atmosféru, nenudí a hezky odsýpá. Jasně, konec je trochu už přepálený a nudnější, ale pořád celkově to opravdu bylo dobrý. Já byl překvapen. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Půlnoční konina, Michael Dudikoff je nepoužitelnej ať už jako jako manžel i jako hrdina, jehož žena snů Savina Gersak ta před ním zdrhá a je sice navenek jako obrázek, ale uvnitř byla totálně mimo nebo ji nezajímalo, že má hrát . Naštěstí vše zachraňuje Mark Hamill a jeho šílené vražedné nápady. Mark Hamill který už v té době, tehdy předvedl co v něm je, ale teprve v roce 2009 to to rozjel naplno v Batman: Arkham Asylum co by Joker aby to pak v roce 2011 v Batman: Arkham City potvrdil oficiálně, že on je ten nejlepší videoherní Joker vůbec. Ale zpět k tomuto "nabušenému nerváku" no na nervy mi to občas lezlo, napětí je tam snad jen ke konci v nemocnici, kde Mark Hamill jezdil na čtyřkolce a šíleně koulel očima že by inspirace od Šíleného Maxe ?? Kdo ví, to že hlavní tři akteři stále jezdili, po jedné a té samé silnici a vždycky se Dudikoff a nebo Savina, nechali vždycky zajmout šíleným Hamillem beru jako vtip . To samé v nemocni, která se následně změnila na tovární skladiště, aby to nakonec skončilo v jakési počítačové místnosti ani neberu vážně. Nebýt Marka Hamilla kterému sem už od začátku až do konce fandil, tak to jde do odpadu, ale takhle jen slabší dvě hvězdičky a zjištění že akční nervák to teda fakt neni. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slusny fryler, aj ked reziser Bravler mi hovori leda tak hovno. Strasidelna atmosfera je vsak na urovni, Dudikoff /American Ninja/ hra prekvapujuco druhe husle, no a Mark Hamill /Big Red One s Lee Marvinom, Star Wars/ je podla mna ovela lepsi herec nez Dudikoff.Legendarny Robert Mitchum /Big Steal, Lovcova Noc/ hra aj v tomto becku a Savina Gersak je nadherna. Da sa pozriet aj viackrat : 69 % ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Kalifornia, konkrétně ve městech Grover Beach, Morro Bay nebo San Luis Obispo. (Terva)

Reklama

Reklama