Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark Hamill jako hlavní hrdina se vrací v čase do minulosti, aby zabránil mimozemšťanům v obsazení Země. Při svém putování v minulosti ale zjišťuje, že mimozemšťané již zaujímají významné pozice například v politice a nepohodlné lidi likvidují. (Saturamis)

Recenze (8)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Veľmi, veľmi silný snímok. Pravdepodobne nechápete tento superlatív. Možno preto, lebo ste vyrastali v novom tisícročí, kde home video béčka a céčka už nemajú taký význam ako pred 20 -25 rokmi. ()

Reklama

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Chvilku po době Terminátorů a Predátorů přišlo sci-fi jež mělo perfektní myšlenku, ovšem jen směšný rozpočet. SPOILERY: Podobnost s Terminátorem je nasnadě: V něm chrání člověk a později robot malého kluka před jiným robotem kvůli tomu, kdo z něho vyroste - zkáza Skynetu. V tomhle snímku zachraňuje (mimo jiné) hrdina i svůj vlastní život v minulosti. Mít to rozpočet a tvůrce áčkových filmů, možná by to Terminátora dokonce i předčilo a třeba bysme se i (nezlobil bych se) dočkali druhého dílu. Myšlenka je vynikající, jenže námět nedopracovaný a příběh by si zasloužil větší svižnost. Ale i tak se na to jednou za čas podívám. Takže 3* si jistě zaslouží. ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Asi nikoho nepřekvapí, že Star Wars měly jiné kvality a jinak je Mark Hamill spíše špatný herec. Vzhledem k tomu, že většinu času je v této průhledné, průměrné a nudné sci-fi tím jediným ke koukání, výsledky nejsou příliš dobré. Tu jednu hvězdičku za Briona Jamese... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé céčko - i když Lloyd Simandl tentokrát nevyužívá své sexbomby. Slaboduchá a nelogická historka o mimozemšťanech, kteří už 30 let dopředu plánují invazi tím, že se jejich kápo stane americkým prezidentem - to má logiku, ne? A v budoucnosti jedinou obranou jsou nějaké garáže, kde se tři vědci pokoušejí spustit na dálku dvě rakety na Ukrajině? A rakety z budoucnosti, co mají čudlíky z 80. let? A když mají Rikera v ruce, nedostřelí ani jeho, ani to děcko? Ach jo. Jediná dobrá hláška: "Já ho trefil!" Jinak plešatící vědec je hlavním kingem filmu místo Hamilla - to on všude běhá s puškama a střílí jak Rambo. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama