Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kris a Jim Lansfordovi mají šťastné a zdánlivě pevné manželství. Přestože je Jim atraktivní muž, za kterým se ženy často otáčejí, má plnou důvěru své ženy, kterou nikdy nezklamal a ani to nemá v úmyslu. Jenže pak se jednoho dne rozhodne přijmout výhodnou nabídku nového zaměstnání, které však vyžaduje, aby se přestěhoval. A protože to není tak jednoduché, musí zatím Jim odjet bez milované Kris. V novém působišti se však stane středem pozornosti tajemné ženy, která mu začne telefonovat a posílat různé dárky. Přestože jde zpočátku o neškodné hovory, nejsou zdvořilému Jimovi příjemné. Postupně se stávají vyzývavějšími a nepříjemnějšími. A co je horší, pokračují i poté, co za ním do nového domova přijede Kris. Zmatená žena zpočátku věří manželovým slovům na vysvětlenou, ale postupně v ní začíná klíčit pocit, že ji Jim podvádí. Muž přísahá, že vůbec netuší, kdo je žena, která ho pronásleduje, ale za dané situace je těžké tomu uvěřit. Ve vztahu Jima a Kris se začínají objevovat neshody, které postupně narušují povrch jejich lásky a vedou až k prvním hádkám, neshodám. Jim se marně snaží dokázat svou nevinu, což jak známo není možné, a tak je jasné, že pokud bude chtít zachránit své manželství, bude muset podniknout kroky mnohem razantnější. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

laserr 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušné Béčko, dobrá hudba, ale závěrečná pointa je silně přitažená za vlasy a neuvěřitelně nepravděpodobná. Hodně mi zkazila celkový dojem z filmu. ()

Margarettka 

všechny recenze uživatele

Ach bože... Vzhledem k tomu, že je to (prý) natočeno podle skutečné události, zdržím se komentování pravděpodobnosti zápletky. Ale že jde o to nejbéčkovější béčko, není pochyb. Rozhodně nepřidalo ani to, že jsem už asi v půlce filmu prokoukla, kdo za tím pronásledováním stojí. Ani herci mi nebyli dvakrát sympatičtí a ještě ke všemu hrají jako na školním představení pro rodiče. Takže nuda nuda, šeď šeď. ()

Reklama

jasse 

všechny recenze uživatele

Že je to béčko hrající se na Osudovou přitažlivost je jasné už po pár minutách. Ale vydržela jsem, sic mi daly zabrat dost nepochopitelné střihy a nepříliš přesvědčivé herecké výkony obou hlavních představitelů. Celou dobu jsem podezírala Jimovu kolegyni z práce a ejhle: závěrečné vysvětlení pro mě bylo stejně překvapivé, jako pro Jima...vcelku souhlasím s poslední větou v dovětku filmu, že Jim nikdy zcela neuvěřil oficiálnímu vysvětlení celé věci. Já taky ne. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama