Reklama

Reklama

Naesarang ssagaji

  • Jižní Korea 내 사랑 싸가지 (více)

Obsahy(1)

Mladá dívka Ha-yeong se rozejde se svým přítelem na 100 výročí trvání jejich lásky. Což asi nikoho nepotěší. Tak jde naštvaná a zmatená domů. Když náhodou kopne do prázdné plechovky trefí do hlavy muže v luxusním autě, který nabourá do stěny a poškrábe si lak. Jelikož je studentka a nemá na opravu auta, mladý muž Hyeong-jun sepíše smlouvu, že bude pro něho otrokem po 100 dní, čímž zaplatí škodu. Jenže ze začátku, si chlapec užívá a v obou se začnou rodit city, který vyústí v pravou lásku. (BUD-SFIS)

(více)

Recenze (31)

t_gon 

všechny recenze uživatele

Slabota, jež absolutně nedosahuje kvalit ostatních komedií z tohoto světakraje. Jakkoliv působí zápletka originálně, tak nepřinese nic než těžkou nudu. Film není vyvážen žádným žánrem, ponejvíce se tváří jako komedie, jež by měla být říznutá romantickou složkou. Omyl : Hlavní hrdinka je těžce "asociální", k srdci vám nepřiroste ani náhodou, ba co hůř, je přímo nesympatická...takže jedinej klad na snímku je sám pán Aroggant, kvůli kterému stojí u filmu chvíli vydržet...Navíc se ve filmu často vyskytují velice nechutné "komediální" vložky v podobě tělesných "sekretů", které jako by si tvůrci vypůjčili z US komedií...No a konec snad naznačuje, jako by tvůrci, přemýšleli nad pokračováním ve stylu "100 days with Lady Lopata"... ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Hlavní zápletka je poměrně vtipná a nápaditá, ale na tu je navěšeno neuvěřitelné množství vtipů, bohužel většinou dost průhledných, očekávaných a nevtipných. Ke konci humor zmizí úplně a nastupuje romantika. Ta je docela ucházející, ale žádné terno to taky není. Navíc ústřední pár je docela nesympatický, ta holka dělá většinou jen pitomé ksichty a ten kluk není zrovna moc charismatický. Navíc má ten film jeden z nejhorších soundtracku (u korejských filmů), co jsem zatím slyšel. Pokud ale přistoupíte (klesnete) na úroveň nastavenou už v první minutě, budete se celkem bavit. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Po mnohých stránkach až neuveriteľne prehnané. Či už sa jedná o príbeh, alebo o herecké výkony. Čakal som ľahkú komédiu s typickým kórejským humorom a dostal som šialenú komédiu s korejským humorom. Aj napriek tomu, že film ako keby nevedel čo má povedať a spôsob ako definuje svoje postavy je plytký a častokrát predvídateľný, tempo príbehu je natoľko dynamické, že aj napriek mohým výčitkám, ktoré stále voči filmu mám, som sa nenudil. Obidvaja herci sú vlastne sympoši aj keď prehrávajú. A aj keď celá zápletka je postavená na hlavu a vôbec nie je podporená nejakou výraznejšou scénou, rešpektujeme pravidlá filmu aj napriek tomu, že je očividne veľmi nezvládnutý. A myslím si že práve toto dopomohlo filmu k tretej hviezde. Je to príjemná jednohubka na jedno pozretie. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

I kdyby Ha Ji-won nahazovala tisíc teatrálních šklebů, zvracela a permanentně se šťourala v nose a na zadku, vezmu ji na milost. Mám zkrátka pro tuhle slečnu se zlým pohledem slabost. Těch pár nechutností, poněkud více ksichtících scén, přiblblá zápletka a chybící chemie mezi kočkující se dvojkou se dají přežít, poněvadž 100 dnů s panem Arogantem mají místy docela šmrnc a i ta čistě romantická linie neurazí. Jen tu úvodní scénu s kantorem si mohli tvůrci odpustit. Blééé! 5/10 ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá romantická komédia. Má dosť dobrý príbeh o študentke, ktorá nechtiac spôsobí menšiu škodu na aute namysleného mladíka, čo on len tak nenechá a tak podpíšu zmluvu, aby mu to splatila a urobí z nej svojho otroka, ale časom si k sebe začnú nachádzať cestu. Spracovanie je na tom dobre, film väčšinu času funguje ako komédia, čo sa mu darí už od úvodu, dejovo je to v rámci žánru dostatočne zaujímavé s viacerými vydarenými situáciami, čo filmu vydrží dlho. Na moje prekvapenie, ale v tomto prípade ma to teší tu samotná romantika nemá až tak moc priestoru, získa ho až v poslednej tretine, čo ma už až tak moc nezaujalo, film funguje len v tej komediálnej rovine, ale nemám s tým väčší problém, bez problémov sa na to pozerá aj potom. Hlavným problémom romantiky v tomto filme je mužská postava hlavnej dvojice, tomuto typu človeka sa ani nedá fandiť a preto to nejde ani ich vzťahu. Ale v rámci komediálneho žánru je zase táto postava úplne ideálna, takže tam ma baví. Čo sa týka humoru, tak je ho tu plno, síce ho netvoria nejaké originálne a výrazne vtipné situácie, niektoré sú dokonca dosť nechutné, hlavne tá v triede v prvých minútach, to si mohli odpustiť, ale inak je to správne bláznivo podané, takže väčšinu času som mal z humoru dobrý pocit. Herecké obsadenie je veľmi dobré, hlavným kladom filmu je bezpochyby Ha Ji-won, ktorá je ako vždy skvelá a baví v každom zábere, ale aj Kim Jae Won hrá postavu namysleného mladíka dobre. Réžia a technická stránka sú výborné, v rámci žánru úplne ideálne. Nebyť Ha Ji-won, tak by som hodnotil o niečo horšie, ale podobné úlohy jej idú skvelo a aj celkovo je to slušná zábava, príjemná romantická komédia. 72% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama