Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé kalifornské městečko San Catalano bylo ještě před pár lety rájem na zemi. Teď je z něj však díky projektantovi Maxu Farringtonovi jedno velké staveniště. Právě je v plném proudu druhá etapa výstavby rodinných domků. Ve chvíli, kdy sem přichází nový šéf hasičů Vic Rondelli, zemře na uštknutí neznámým druhem chřestýše mladík Jake. Jak se brzy ukáže, agresivní had není v městečku sám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Master19 

všechny recenze uživatele

Jako komedii bych tomu dal možná i tři *, ale thrilleru?! Megadrsňácký policajt s ošlehanou tváří, rašícím strništěm a věčně ustaraným pohledem ve mě vyvolává pocit - promiňte mi to - na zvracení. :-) A těch nesmyslů... Stádečko zvířat útočící ve skupině na budovu? Možná critters, ale hadi??? Po uštknutí okamžitě modřina velká jako cucflek od Micka Jaggera?? (sorry Micku) Netušil jsem, že mají chřestýši čelisti silné jako žraloci... No, dost legrace, tohle opravdu ne! Ta jedna hvězdička je za toho machra, který to tam chtěl podminovat, ten se mi líbil. :-) ()

Elijah93 

všechny recenze uživatele

No na tenhle film si moc dobře pamatuji, jelikož mám už od dětství šílený strach z hadů tak na mě to působilo dost silně a celou dobu jsem měl zvedlé nohy ze země. I když co se týče kvality nejednalo se o žádné terno tak u mě film svůj účel splnil a já se bál. Ovšem nemáte-li strach z hadů tak tu hodinu a půl spíše prospíte. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmov o vraždiacích hadoch som videl nespočet. Väčšinou to boli lacné, béčkové braky s hlúpym scénarom, v ktorých hrali mizerní herci a v ktorých boli použité nesmierne primitívne digitálne triky. Snímok "Tichý predátor" ktorý v roku 1999 natočil televízny režisér Noel Nosseck nie je v rámci titulov o zabijáckych hadoch na tom až tak zle. Je to taký šedý priemer. Na jedno pozretie je to celkom zaujímavý hadí thriller. Zrejme aj preto, že pôvodný scénar ku nemu napísal horrorový harcovník John Carpenter. ** ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si nahrál na VHSku, a tak je jasné, že jsem ho viděl nejednou. Tenkrát se mi to docela líbilo, napětí bylo slušné a s dějem jsem si nijak nelámal hlavu. Teď už bych film hodnotil hůř, protože opravdu má do kvalitního díla daleko. Co se mi na tom film vyloženě nelíbí je ten konec. Ten se podle mě moc nepovedl. 40% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Kam sa človek pozrie vidí hady, ale v tomto filme, len keď ich nehľadá. Lebo, keď ich hľadá a ide i okolo hadieho úkrytu, nenájde ich. Ach jaj. Je tu nespočetne veľa klišé. Ako napríklad nový policajt, v tomto prípade hasič chce zabrániť úmrtiam, ale starosta a niekto podobne mocný mu v tom musia zabrániť i keď si nájdu tak hlúpy dôvod, ale samozrejme nájdu. A to je len malá ukážka klišé, je ich tu rozhodne oveľa viac. Herci ešte v pohode, hady tiež neboli zlí. Ale bolo jasne, že sa jedna o tv spracovanie a bolo to vidieť na každom kroku. A niektoré sceny vyrážali dych svojou tuposťou, ako bola napríklad tá na konci. Slabé 2*. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • V mnoha scénách se objevují krajty, nikoliv chřestýši. (Castrator)

Reklama

Reklama