Reklama

Reklama

Bob Marley: The Legend Live

všechny plakáty

Recenze (5)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Video film jsem bohužel neviděla, ale Bobyho a jeho písně mám moc ráda. Jako každého VELKÉHO umělce, který je mistrem v mainstreamu. Mám ráda teplé jamajské reggae, i když Bob umí i jiné styly a vše maximálně. Zvlášť v zimě, když je venku taková ladovská zima, je tento styl příjemnou analogií léta..... Three little birds, Bob! ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Příjemné a kvalitně natočené ohlédnutí za jedinečným člověkem i hudebníkem!!! Tvář a jméno Krále reggae je všeobecně známé, ale jen málokdo ví za co skutečně bojoval.. ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších hudebních dvd všech dob, opravdu špička. Skvělá muzika reggae krále doprovázena autentickými videy z jeho života ukazují vše co by člověk očekával, ale i mnohem víc. Např. hodnoty Boba Marleyho, četl jsem o něm celou knížku ale musím říct že mnohem víc mě bavila ta dvouhodinka "na živo", vřele doporučuju. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Pokud jste o Bobu Marleym nikdy neslyšeli, tak vám tenhle dokument vřele doporučuji. Marley vůbec nebyl jen chlápkem s dredama, co je v jednom kuse zhulenej, ale v první řadě to byl bez přehánění opravdový jamajský hrdina. Rastafarián, skvělý hudebník, bojovník za práva černého lidu.....a fotbalista. :-) ()

Mr.Meth 

všechny recenze uživatele

Parádní dokument o bohužel již nežijící legendě. Škoda jen, že většina lidí si Boba spojuje akorát s marihuanou a vo jeho hudbě a smyslu tý hudby nemaj ani pojetí. ()

Reklama

Reklama