Reklama

Reklama

Recenze (3)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Život a doba filmové filmové legendy Steve McQueena v životopisném filmu, natočeného u příležitosti 75 výročí od narození. Doporučuju! ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý dokument o králi všech frajerů, v němž vystupují některé mluvící hlavy (bývalá manželka Neile, syn Chad, R. Vaughn, N. Jewison), které si svoje účinkování a historky zopakovaly ještě ve filmu Já, Steve McQueen (2014). Jen místo P. Brosnana, který hrál McQueenovu roli v remaku Případu Thomase Crowna, zde utrousí pár poznámek Alec Baldwin, jenž hrál v remaku Útěku. Ale je jasné, že jakýkoli remake filmu, ve kterém hrál Steve McQueen, je holá zbytečnost, včetně Sedmi statečných, Motýlka či zamýšleného Bullittova případu. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Smutný portrét arogantního lakomce, který byl agresivní k ženám, ve filmech i v životě dělal jen to, co ho bavilo a příliš pozdě si uvědomil, kolik chybných rozhodnutí učinil. Přiznávám, že mi McQueen nikdy nebyl moc sympatický, jeho fanoušci tudíž The Essence of Cool mohou číst úplně jinak. Třeba jako ódu na největšího herce minulého století. Antipatie, nebo sympatie, viděl jsem i pečlivěji sestavené profilové dokumenty. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama