Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

tomashinka 

všechny recenze uživatele

Staré moudré přísloví říká, že v nejlepším se má přestat. Hodinový manžel byl to nejlepší a Manžel na hodinu už vzniknout neměl. Pokračování navazující na právem úspěšnou první oddechovku, která sice nebyla nějakým převratným dílem, ale měla nápad, vtip a hlavně nějaký děj. Autorům se sice podařilo navázat a pokračovat tam kde jednička skončila, ale tak nemastným, neslaným a nudným způsobem, že jediné na co se dá ve filmu koukat jsou holky v plavkách a Zdena Studénková. Děj jsem manželce odvyprávěl během jedné minuty a to ostatní, čím je film násilně naplněn jsou už jen plky, skákání od jednoho k druhému přes třetího, pokusy o vtípky slabé jako urologický čaj a divný konec. Vadil mi i vzhled řady herců - Bolek Polívka, Zuzana Norisová, David Novotný by si měli uvědomit, že jsou herci, dívají se na ně statisíce lidí a měli by podle toho vypadat. Vadili mi jehovisté, kteří se ve filmu nevím proč objevovali - naprosto zbytečně a trapně. Na druhou stranu musím ocenit myslím hodně dobrou kameru - Nymburk není žádné extra krásné město, ale v Hodinovém manželovi a jeho pokračování díky dobré kameře má kouzlo a šmrnc. Na film jsem se podíval, párkrát se pousmál, ale vydržel jsem to jen kvůli holkám v plavkách. Nymburk znám jako své boty, v nymburském bazénu jsem se učil plavat (a za těch 30 let se tam vůbec nic nezměnilo) ale ani to mě neobměkčí. Dnes za jedna. ()

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Mám tradičně přesně opačný názor,než většina Art-uživatelů na ČSFD.Dvojka je oproti jedničce o parník lepší.Ubylo přiteplených záběrů na herce v odpudivých plavkách,i díky účasti akvabel,přibylo úsměvných scén(opět navzdory většiny uživatelů) a hlavně děj se tentokrát točí okolo postavy Bolka Polívky,což celý film jednoznačně posouvá dopředu.Bolek je prostě king.Naštěstí ho pan Svoboda taky nesvléknul do plavek.Sorry Bolku..Četl jsem tu i názory na vizáž ZuzanyNorisové.A co..Genetika+mateřství udělá své.To neznamená,že když přibere nějaké kilo,tak bude sedět doma na prdeli,za zataženými závěsy.David Novotný taky vypadá jako vorvaň kříženej se Shrekem a jakej je to borec. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Netuším z jakých peněz je tento film financován, ale tajně doufám, že šlo o výtěžek z nějaké charitativní akce na podporu lobotomizovaných scénáristů, nebo režisérů bez talentu. Prostě z jiných peníz, než těch z fondu na podporu kinematografie. Jinak by totiž šlo o plýtvání nejen časem diváků, ale i zdroji, které mohl použít nějaký talentovaný student třeba na žížalí porno. Podprůměrného Hodinového manžela 2014, "překonává" jeho pokračování ve všech ohledech. Scénář s až urážející prostoduchostí, posouvá postavy dějem bez špetky invence a citu pro vtip. Je to napsané a zrežírované dokonce tak blbě, že ani herci, které humor živí, nedokázali z těch pár okamžiků, kdy tam potenciál pobavit byl, vyprodukovat opravdový vtip. Možná jsem zbytečně krutý, ale vidět tolik dobrých herců, v tak nudném a hloupoučkém filmu...to je frustrující. Pokud někdo něco takového pustí úplně klidně do kin a ještě o Vánocích, dá se to vyložit buď pohrdáním českým divákem, nebo jde o vykalkulovaný počin, kdy se předpokládá, že si vystresovaní a uběhaní lidé, rádi odpočinou u lehké české komedie. Každopádně je to podvod na diváka. Budete oloupeni o peníze za lístek na komedii, která není vůbec vtipná a vlastně ani lehká, protože trvá 104 minut a to je na tu nudu dost brutální stopáž. Vyspěte se raději zadarmo doma. Jednu * dávám jen z úcty k těm nevinným hercům, osvětlovačům, kameramanům, zvukařům... . ()

fila_B 

všechny recenze uživatele

Fuj to nemá s Hodinovým manželem nic společného. Lituji herců kteří v tom hrají to muselo být utrpení, ale je mi divné že svoboda dal Hodinového manžela a tohle úplně vůbec. Jak je to možné ? Ono je divné i to že se to jmenuje Manžel na hodinu a ne Hodinový manžel. A je divné, divné , že relativně úspěšného Hodinového manžela dělal Hollywood a tohle nějaká Bohemia, to neni přeci normální že by v tom nepokračovali, za tím asi něco bude proto se to i jmenuje jinak. Skoro mi to přijde jako by si to nechala vyrobit Prima která tam má všude logo, každopádně Manžel na hodinu je velmi volné pokračování "Manžela" a navazuje prostřednictvím postav. Bohužel tomu schází úplně všechno ta atmosféra, vtip, hudba je vzatá z "Manžela". ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

To by nebylo správné pokračování, aby nenavázalo na pekelně ubohý scénář, kterým se chlubí prvotina. Grupa padesátníků se již nesnaží podnikat v oblasti hodinového manželství, nýbrž znovu rozjíždí business s provozováním plaveckého bazénu, kam chodí zejména školky a ženy v nejlepším věku (tj. 25 – 30 let), provozovat synchronizované plavání. A David Novotný? Těžko změřitelná trapnost! 17% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)
  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)

Reklama

Reklama