Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (368)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil je vlastne uplne zbytecnej. Resi se tu furt dokola to samy co minule, jediny plus je opet zmena prostredi, tentokrat tu mame posledni zachovaly mesto. Triky i akce jsou stale na skvely urovni, vizualne to vypada perfektne a "zombici" jsou spravne nechutny, ale to je tak vsechno. Zatimco v prvnim a castecne i druhym dile cloveka zajimalo, jak to bude dal a jak to dopadne, tady uz mi to bylo vicemene ukradeny, jeden nesmysl se vrsi na druhej, zaporaci tragicky, stopaz je tezce prestrelena, herci porad stejna banda dementu a pokud cekate nejakej mega zvrat na zaver, budete dost zklamany, cely to tak nak bez nejakyho vyreseni cehokoliv vysumi do prazdna, nektery smrti jsou sice necekany, ale to je tak vse. Nejslabsi dil, ale diky povedeny akci to furt da 3*. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Predchádzajúce diely som nevidel a asi po tom ani netúžim. Ale nie je to zlé. Dá sa na to pozerať. Kamera je výborná a má to super tempo - čo je pri minutáži akú to má naozaj veľké plus. Len to skrátka neprináša nič nové. Nie je tam žiadna postava, scéna, alebo myšlienka, ktorá by vo mne zarezonovala. Možno že som na takéto teen filmy už značne starý. Každopádne som si aj od vyvrcholenia série sľuboval omnoho viac. Toto mi príde ako začínajúci film, ktorý ma ukázať predzvesť ďalších udalostí. Ale oceňujem dobre zvládnutý pátos. To je dakedy pri takýchto filmoch ťažké. Vidno že pre Wesa Balla je toto niečo ako srdcovka. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $62miliónovTržby USA $58,032,443Tržby Celosvetovo $288,175,335Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,164,116Tržby za predaj DVD v USA $4,591,104║ Rovnako ako ostatné mládežnícke naháňačky od Hry o život až po Divergenciu (o tých čo padli na hubu hneď na začiatku aj škoda hovoriť), to upadá v strašnom strereotype, v suchopárnosti, doslova obohraná platňa 100x videných scénok, ktoré už nemajú čím prekvapiť. Herecky prázdne, nemá to čím dojať, upútať, akcia rutinná, hlášky rovnako. Proste Wes Ball sa po režisérskej stránke od prvého dielu nikam neposunul, skôr zaspal na rutinnosti. Jedine technická stránka má slušnú úroveň ale to asi tak všetko z pozitív. /45%/ ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Labyrint: Útěk je dodnes pecka. Výborný thriller s výbornou atmosférou a fajn charaktery s pár překvapivými zvraty. Pokračování Labyrint: Zkoušky ohněm je výborná jízda ale o poznání horší než jednička.. A to vše letos končí třetím dílem... který je nejslabší. To ale neznamená, že je špatný. Na trojce je největší problém ten, že úplně nedokáže mít vlastní ksicht. Jednička byla velká neznámá záhada, dvojka akční jízda ale trojka žádnou takovou nálepku nemá. Problém je možná i v tom, že se jedná o závěr trilogie a režisér Wes Ball to vše musí nějak ukončit (a navíc úplně nenaštvat knižní fanoušky což se asi stejně nepovede protože kniha- kterou jsem nečetl- je prý téměř jiná). Funguje to tedy alespoň jako správný závěr trilogie. Herci jsou opět tou pozitivní stránkou- K starým známým postavám se už stihl utvořit nějaký vztah a především ze všech jsou oficiálně přátelé což se postupem času mění ve velký útok na emoce. Ten film trvá 140 minut a v podstatě rychle uteče. Po první hodince která uteče jako voda se sice mírně vleče ale v podstatě ne zas tak moc. Wes Ball (který konečně bude moc točit také něco jiného než Labyrint) je pořád slušný řemeslník který zvládne prodat každou scénu. Ať už úvodní scénu s vlakem, nebo nečekané setkání či skok do vody. To vše se prostě Ballovi daří na výbornou a to i přesto, že zas tak zkušený zatím není. Což je prostě úspěch. A především se dá říct, že trailery moc zvratu nepřipravili... což je v dnešní době příjemné. Labyrint je tedy u konce ale bude se na na něj pamatovat jako na tu lepší sérii. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Moje hodnotenie sa ani prilis nevztahuje ku kvalitam filmu ako skôr k môjmu vztahu k zanru ku ktoremu sa tato seria po skvelej jednotke priklonila. Teenagerske postapo sci-fi v ktorej su bezchybni pubertiaci za tych dobrych a dospelaci za tych skazenych a zlych Zlosynov. Tento zaner fakt neznasam. Jediny plus tejto serie je ten, ze tu bola potlacena romanticka linia. Ale to je mala naplast za zmenu zanru po uchvatnej atmosferickej jednotke, ktora mi dokonale sadla. Treti diel ma hned od prvej bezchybne prevedenej a dokonale prehladnej akcnej sceny absolutne vôbec nebavil. Akcne sceny su rozmanite a kvalitne, ale kedze ma nebavil pribeh, tak som pri nich nepocitoval ziadne vzrusenie alebo strach o postavy. Vsetko mi bolo uplne ukradnute a film som doklikal do konca len zo zvedavosti ktore postavy nechaju zomriet. Ale aj ked zomierali postavy, ktore som si v jednotke oblubil, tak som pri ich umrtiach nic necitil. Proste pre mna je tento typ zanru totalna nuda. Aspon som si potvrdil, ze moje velmi male nutkanie skusit seriu Hunger Games alebo Divergent rozhodne neposluchnem. Wes Ball je ale skvely reziser a tesim sa na jeho novy film, ktory bude snad z ineho zanru. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Poté, co se budova ZLSNu uzavře, řekne Ava (Patricia Clarkson) Terese (Kaya Scodelario), aby nasedla na vlak, který odjíždí za 38 minut. V tu chvíli zbývá přesně 38 minut do konce filmu. (NiWi)
  • Původně se spekulovalo o rozdělení knihy do dvou filmů, což ale režisér odmítl. (freelex)

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama