Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (368)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Všetko na jedno “kopyto”. Nechápem zmysel pokračovania priemerných trilógii. Rozumiem, že sa musí kruh nejakým spôsobom uzavrieť, no načo je potrebné točiť niečo, čo ledva spĺňa kritéria lepšieho priemeru. Vizuál je už v dnešnej dobe jednou z hlavných podmienok, no keď je všetko ostatné, a to najmä podstata príbehu, nijak mimoriadne zaujímavá, potom nech nik nečaká potlesk po páde “opony”. Pozrel, videl, rozhodne však nemusel, pričom kúzlo, či zmysel slova: “Labyrint”, akoby nemal žiadny význam. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po více než dvou letech přichází zřejmě poslední pokračování Labyrintu. Natáčení se trochu zdrželo z důvodu zranění hlavního hrdiny. Není to špatné, ale ani žádný zázrak. Film je přezvratovaný a moc dlouhý. Ani rozhdnutí některých postav moc nedávají smysl. Alespoň má dobrou akci. Většina filmu se odehrává v opevněném městě, kde je centrum Z.L.O.S.I.N.A. Tam se také odehrává závěrečná bitva. Pořád se hledá onen zázračný lék a postavy mění strany. I tak se jim z předlohy podařilo vytěžit maximum. V rámci žánru film docela funguje. "Potřebuju je živé!" Recenze ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlépe hodnocený poslední díl trilogie se mi paradoxně líbil nejméně, a to zejména díky okatému kopírovaní od jiných filmů, což je bolestně citelné zejména v úvodní sekvenci. Rovněž musím konstatovat, že nápad udělat z filmu vysokooktanovou akční záležitost výslednému dojmu převážně ubírá na atraktivitě. Najednou totiž vidíte všechny ty nedostatky, kterými film trpí a všechny ty ploché, "horkou jehlou" ušité hlavní charaktery. Takže ve finále dostanete plytký film plný "CGI" akce, výbuchů a honiček, u kterého Vám bude srdečně jedno, co se hlavními kašpary, pardon, herci, stane. A to je vzhledem k úspěchům prvních dvou dílů vážně velká škoda. „But we started it together, we might as well end it that way too.“ ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Dělalo mi trochu problém vrátit se do světa Labyrintu, který jsem před třemi lety opustila, ale nakonec mě třetí díl trilogie chytl. Bylo to teda hoooodně dlouhé a asi by filmu slušelo zkrátit to o půl hodiny. I tak mě to ale bavilo. Hlavně postava Teresy byla skvěle napsaná. Umím si představit, že se na trilogii po pár letech podívám znovu a rozhodně si chci přečíst knižní předlohu. Labyrint za sebe rozhodně doporučuju. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Slabé a předvídatelné. Navíc byla velká chyba rozdělit film do 3 částí z nichž je dobrá jen jednička a dvojka je naprosto zbytečná. Ale abych se zaměřil na tento díl. K hlavním hrdinům již nemám žádný vztah a působí na mě nesympaticky. Také často reagují naprosto nepochopitelně a nelogicky na ty nejrůznější podněty. Proto mi i přišla dosti komická ona velice dramatická scéna ke konci, kdy jeden z nejlepších kamarádů hlavního hrdiny umírá a všichni jsou velice smutní. Myslim si, že filmem Labyrint: útěk měli film ukončit, jelikož tohle sráží i jeho kvalitu. 25% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Točilo sa hlavne vo Vancouveri, filmári zavítali aj do Kapského mesta. (Paulo)
  • Dopis od Newta (Thomas Brodie-Sangster), který ve finální scéně Thomas (Dylan O'Brien) čte, napsal sám Thomas Brodie-Sangster a předčítal ho Dylanovi O'Brienovi sedící za kamerou, aby u herce vyvolal větší emoce. (ČSFD)

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama