Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (CinemArt)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (367)

Disk 

všechny recenze uživatele

Celá trilogie Maze Runner zrodila novou režisérskou hvězdu - Wese Balla. Ten si už od začátku první části Útěk dokázal poradit s klišovitým scénářem a naservíroval divákům skvělou dobrodružnou podívanou, která se v rámci žánru dystopických young adult snímků bude překonávat značně obtížně. Závěrečná část nazvaná Vražedná léčba je z celé série jasně nejlepší. Jak už bylo řečeno, scénář je totálně předvídatelný, ale Wes Ball i tak dokáže, že i s předvídatelným scénářem dokážete zázraky, pokud máte talent na akční scény a dokážete pracovat s napětím (v dnešní době bohužel spíše unikum než běžná záležitost). Wes Ball navíc výborně pracuje s mladými neokoukanými herci, kteří mají co nabídnout. Především hlavní představitel Dylan O'Brien si mě už napotřetí dokázal plně podmanit. Wes Ball si touto dystopickou trilogií rozjel velmi slibnou kariéru a jeho tvorbu je nutno sledovat dále. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Třetí návštěva kina. Obstojné zakončení tří dílné Teen ságy, která neurazí a v kině rozhodně má, co nabídnout. Úvodní akce patří k nejlepší sekvenci filmu a divák má pocit, že sleduje útržek z Fast and Furious, ale potěší i jiné akční scény především v tunelu se zombie, kde Wes Ball vytváří hutnou hororovou atmosféru, či naháněčka s robotickým pavoukem anebo závěrečné finále, které mohlo být na můj vkus více destruktivnější. Wes Ball si jako další film natočí regulérní horor a zde v pár scénách dokázal solidně navodit napětí i úzkost, takže mu začínám fandit. Slušná zábava, na kterou se hezky kouká. 75% ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Slabé a předvídatelné. Navíc byla velká chyba rozdělit film do 3 částí z nichž je dobrá jen jednička a dvojka je naprosto zbytečná. Ale abych se zaměřil na tento díl. K hlavním hrdinům již nemám žádný vztah a působí na mě nesympaticky. Také často reagují naprosto nepochopitelně a nelogicky na ty nejrůznější podněty. Proto mi i přišla dosti komická ona velice dramatická scéna ke konci, kdy jeden z nejlepších kamarádů hlavního hrdiny umírá a všichni jsou velice smutní. Myslim si, že filmem Labyrint: útěk měli film ukončit, jelikož tohle sráží i jeho kvalitu. 25% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Predchádzajúce diely som nevidel a asi po tom ani netúžim. Ale nie je to zlé. Dá sa na to pozerať. Kamera je výborná a má to super tempo - čo je pri minutáži akú to má naozaj veľké plus. Len to skrátka neprináša nič nové. Nie je tam žiadna postava, scéna, alebo myšlienka, ktorá by vo mne zarezonovala. Možno že som na takéto teen filmy už značne starý. Každopádne som si aj od vyvrcholenia série sľuboval omnoho viac. Toto mi príde ako začínajúci film, ktorý ma ukázať predzvesť ďalších udalostí. Ale oceňujem dobre zvládnutý pátos. To je dakedy pri takýchto filmoch ťažké. Vidno že pre Wesa Balla je toto niečo ako srdcovka. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

[kino] + [digital HD] Released na Amazon Video už 10. dubna, necelý tři měsíce po premiéře v kině. Za patnáct babek naprostá povinnost mít v digitální knihovně, protože beze srandy se jedná o řemeslně nejlepší akční film prvního trimestru 2018. A to navzdory všem klišé a logickým lapsům. Wes Ball má kuva budoucnost. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Točilo sa hlavne vo Vancouveri, filmári zavítali aj do Kapského mesta. (Paulo)
  • Poté, co se budova ZLSNu uzavře, řekne Ava (Patricia Clarkson) Terese (Kaya Scodelario), aby nasedla na vlak, který odjíždí za 38 minut. V tu chvíli zbývá přesně 38 minut do konce filmu. (NiWi)

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama