Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (368)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Všetko na jedno “kopyto”. Nechápem zmysel pokračovania priemerných trilógii. Rozumiem, že sa musí kruh nejakým spôsobom uzavrieť, no načo je potrebné točiť niečo, čo ledva spĺňa kritéria lepšieho priemeru. Vizuál je už v dnešnej dobe jednou z hlavných podmienok, no keď je všetko ostatné, a to najmä podstata príbehu, nijak mimoriadne zaujímavá, potom nech nik nečaká potlesk po páde “opony”. Pozrel, videl, rozhodne však nemusel, pričom kúzlo, či zmysel slova: “Labyrint”, akoby nemal žiadny význam. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč jsem nakonec tak hodný. Možná díky závěru, který dokázal vybočit z rutiny (i když mně vyloženě s*alo, že si tolik bere z Alienů), možná kvůli ústřednímu herci, pro kterého mám prostě slabost... Akorát tedy musím uvést na pravou míru, že mě snad nic nerozhodí víc, než když mají kulisy (libovolné) trilogie sestupnou tendenci co se týče atraktivity prostředí. Aneb kterýho ňoumu napadlo (zdravím knižní předlohu), že to celý začne v super rádoby fantasy labyrintském hávu, pak se přesune do "furt ještě cool" rozvalin starého světa, a potom skončí v tuctovém neonovém velkoměstě aka 22. století?? Jsem vážně jedinej, koho tahle vyčpělá městská pozadí podobných příběhů neskutečně, ale fakt neskutečně nudí? Jo, a je to strašně dlouhý. Hodně slabej průměr. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jen průměr, svěží lehce hororová atmosféra zmizela a máme tu čistý akční nářez. Od začátku se něco děje, ale to není vše. Z těch teen novodobých filmů jde stejně o lepší ságu. Hunger Games šlo ke dnu, po druhém kvalitním dílu. Twilight bylo spíše pro ženské, Divergence zase solidní dno. Labyrint měl první dva díly skvělé, ale poslední díl je bohužel o stupeň horší. 6/10 = 60% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Treba napísať že trojka je lepšia než dvojka. Hneď na úvod solídna jazda autom za obrneným vlakom, únos vojenskej kvadroptéry a samozrejme drsná prestrelka, v ktorej záchrancovia len s pištoľami odolajú samopalom. Tento film sa o originalitu snáď ani nepokúša. Samozrejme, aj zombie budú. Film ponúkne skutočne dostatok akčných scén, aj napriek tony klišé celkom slušne natočených. Problém je niekde inde - ani toto množstvo akcií nevystačí 142 minút stopáže. Navyše ani jeden z nich hereckými výkonmi nijako neoslovuje a zostávajú presne v šablóne akčných hrdinov. Jediný O'Brien sa občas trochu pokúsi o emócie, ale inak väčšinou všetci na plátne zotrvávajú v strnulom výraze hrdinu. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Labyrint si drží laťku i ve finále. Běhači běhají, zrádci zrazují, (r)muťáci žerou lidi. Nová lokace, tentokrát urbanistická, neonová a spíše laboratorní vypadá povedeně. Velmi dobrá akce a hodně působivé finále, Ball se rozhodně nebojí většího měřítka a doufám, že si vybere příště zajímavější scénář. Vražedná léčba sice není úplně blbá jako většina "mladistvých filmů", ale pár WTF momentů má, stejně jako z prstu vycucané zvraty. Naštěstí je všechno rámované přestřelkami, honičkami a zatraceně dobře to vypadá. Happyend je tu dost na sílu, mohli to sestříhat malinko jinak a bylo by to super. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Dopis od Newta (Thomas Brodie-Sangster), který ve finální scéně Thomas (Dylan O'Brien) čte, napsal sám Thomas Brodie-Sangster a předčítal ho Dylanovi O'Brienovi sedící za kamerou, aby u herce vyvolal větší emoce. (ČSFD)

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama