Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (CinemArt)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (368)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

POZOR SPOILER! Za mne nejlepší díl celé trilogie - dostatečně akční aby nenudil a zároveň ne zase tak blbý, aby urážel divákovu inteligenci. Navíc s povděkem kvituji, že nesympatická, protivná kráva zrazující své přátele ve jménu "vyššího dobra" skončila jak se patří a uvolnila tak místo po boku ústředního nabíječe o mnoho přitažlivější a pro život v postapo kulisách vhodnější roštěnce. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Predchádzajúce diely som nevidel a asi po tom ani netúžim. Ale nie je to zlé. Dá sa na to pozerať. Kamera je výborná a má to super tempo - čo je pri minutáži akú to má naozaj veľké plus. Len to skrátka neprináša nič nové. Nie je tam žiadna postava, scéna, alebo myšlienka, ktorá by vo mne zarezonovala. Možno že som na takéto teen filmy už značne starý. Každopádne som si aj od vyvrcholenia série sľuboval omnoho viac. Toto mi príde ako začínajúci film, ktorý ma ukázať predzvesť ďalších udalostí. Ale oceňujem dobre zvládnutý pátos. To je dakedy pri takýchto filmoch ťažké. Vidno že pre Wesa Balla je toto niečo ako srdcovka. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem ani tenkrát nedokoukal, dvojku jsem neviděl. Nuda dělá divy a tak jsem si pustil tenhle finální díl a hele mně se to líbilo. Prostředí bylo perfektní, akční scény super a posledních 30 minut na 5* Užíval jsem si to. Škoda, že se postavy chovaly občas dost nelogicky. První ani druhý díl už si nepustím, ale na tenhle se klidně kouknu znovu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„DNES V NOCI TUHLE VÁLKU UKONČÍME…“ /// I když si v úvodu asi stokrát řeknu „no tak určitě“ (a během filmu asi tisíckrát…), musí se nechat, že akční to vono fakt je. A tak tady máme snad nejakčnější „mládežnickej“ film, plnej sterilních a neuvěřitelnejch scén, kterej nepřekvapí a vlastně ani extra nebaví. Navíc mě nedojímá ani ten příběh… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju pokusy na dětech. 2.) Roky jsem čekal, jestli to Thomas dokáže… 3.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ * ()

silentname 

všechny recenze uživatele

A sme na konci. Nie všetky sériam sa podarilo dostať až sem. Ale to nejdeme rozoberať. Povedzme si niečo teraz o "Maze Runner: The Death Cure". Musím priznať, že som do kina išiel s jemnými obavami, lebo som mal ešte v živej pamäti, ako som bol otrávený a znudený, keď som sledoval "The Scorch Trials". Tento film má v sebe pár prekvapení, dobrých nápadov a napriek tomu, že musíme si prejsť cez haldu klišé, tak vie s nimi minimálne pracovať a dokázal nás dostať do deja, ktorý som chcel sledovať ďalej. Okrem toho je zaujímavé, že na to, aký je film dlhý, tak som nemal žiadne problémy s tempom a ubiehalo to veľmi pohodlne, fajn a nemal som pocit, že už by som rád riešil niečo iné. Alebo minimálne v prvej polke. Človek potom začne trošku rozmýšľať nad tým, kam sa ešte budeme chcieť za ten dlhý čas, ktorý nám ostal posunúť. Postavy sú podľa mňa okey a dokonca tu bol niekto, koho prítomnosť ma veľmi prekvapila. A nebudem to spoilovať, lebo bude lepšie, ak si na tú momentku počkáte sami. A je to vysvetlené celkom dobre. Akcia je podľa mňa dobrá. Asi najlepšia v sérii. Priznávam, že som si sledovanie užil, film ma bavil a dokázal ma opätovne presvedčiť, že tieto filmy vedia byť aj dobré. Pre fanúšikov série povinnosť, pre ostatných je to stále film, ktorý odporúčam, ale len v prípade, že videli predošlé dva filmy. Za pozornosť stojí. Hodnotenie: B- ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 15 000 pracovních míst. (BMW12)
  • Natáčanie oficiálne začalo 14.3.2016, no už o tri dni došlo k nehode. Dylan O'Brien utrpel vážne zranenia a produkcia filmu sa musela zastaviť až do jeho úplného uzdravenia vo februári 2017. Natáčanie skončilo v júni 2017. Dylan sa zranil pri natáčaní úvodnej scény s vlakom. Táto scéna dokonca nebola ani v knižnej predlohe. (Paulo)

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama