Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. David Edwards je specialista na rakovinu a jeho život je jeho práce. Jediným přítelem je mu 73tiletý Lou Rosen. Lou je taky Davidovým pacientem, ale v jeho věku jsou šance na uzdravení malé. Nicméně každý si zaslouží svou šanci. Tak si to David myslel přinejmenším do chvíle, než do jeho ordinace vstoupil Sonny Collins. Papírově byl Sonny ideálním člověkem pro Davidův experiment: čerstvý čtyřícátník s neoperovatelným nádorem na plicích. Ale jeho spis neříkal nic o hrubém a neuctivém postoji a chování. Odmítne lékař, který je známý tím, že šanci dává i beznadějným případům, pomoci tomuto pacientovi jen kvůli jeho špatnému chování? Nebo za tím stojí jiný důvod? Léčení občas nemusí souviset s medicínou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

route60 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem na co koukat tak jsem to dal na filmbox a tam nějaké drama Specia Ed a jsem přímo nadšen, výborný film režiséra Jeffreye Phelpse, dva životy lidí se znovu po mnoha létech protnou a jeden druhému zachrání život aniž se to na první pohled zdá i když z jakého úhlu se to bere, docela neznámi ale výborní herci jako Greg Germann a D.W. Morffet dávají filmu opravdovost po kterým si každý uvědomí že nemoc i když krutá může vyléčit staré křivdy spáchané před mnoha léty, (smutný) ale krásny film. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

I když asi po 10 minutách mi bylo celkem jasné, kam to dějově povede a jak to asi skončí, vytrvala jsem hlavně kvůli hlavnímu představiteli, pro mne dosud pouze Fishe z Ally McBell. Jak tam tak tady byl skvělý! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama