Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Společnost GERECO Coporation pod vedením Pauly Kennedyové a doktora Campbella provádí za zavřenými dveřmi tajný vědecký experiment. Podařilo se jim získat DNA prehistorického afrického dinosaura Suchomimuse, kterou geneticky upraví a smíchají s obyčejným krokodýlem, jenž žije dnes. Jednoho dne je však subjekt natolik agresivní, že se mu podaří zabít jednu z pracovnic a uteče z laboratoře. Za své nové útočiště (teritorium) si vybere místní jezero, kde bude mít potravy dostatek. Právě totiž začíná sezóna a jeho břehy budou záhy plné lidí. Brzy se začnou ztrácet v okolí jezera první lidé a společnosti, která se snaží vše ututlat, je jasné, že za vším musí být monstrum, které vypiplali. Nikdo z nich však nepočítal s jakou rychlostí začne Dinocroc růst. Ten během několika dnů pokročí do obrovské velikosti a nyní už ho nic nezastaví. Doktor Campell se spojí s herpetologem Dickem, dcerou místního šerifa Diane a jejím přítelem Tomem. Tato čtveřice se vydává na lov obrovského predátora, který ovšem nebude hned od začátku probíhat podle plánu. Monstrum je totiž nejen velice nebezpečné, ale i vysoce inteligentní a většinou zaútočí rychle a účelně pěkně ze zálohy. (SOLOM.)

(více)

Recenze (9)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Dobře mohlo to být dost dobrý a našlapaný ale k téhle dokonalosti na papíře ještě hodně chyby a tak se musí ještě zapracovat protože radši tohle než mravenco anakondu. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Nebolo to najhorsie, len tych akcii aj mohlo byt viacej, co je skoda. Jedna scena vo filme ma prekvapila a to konkretne ta, kde sa pred dinocrocom ukryva maly chlapec v polorozpadnutej chatrci nad vodou. Vobec som necakal, ze ho dinocroc zozerie a ako suvenyr tam len zanecha jeho hlavu. To sa vo filme moc nevidi, ze detskeho herca, niekto, alebo nieco zabije. Ani dinocroc nevyzeral najhorsie, len skoda, ze ho moc neukazovali, akurat pri konci filmu uz ho ukazovali v plnej parade :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z řady monster filmů, který si přízeň fanoušků nikdy nezískal. Přesto všechno si myslím, že nejde o žádnou hrůzu a na film se rozhodně dívat dá. Objevilo se zde několik známých herců, kteří předvedli průměrné výkony, děj mě moc nenudil ba spíš několikrát docela překvapil. Některé scény byly luxusní, za to jiné docela hrůza ( především pak ty ve dne). Na tomto kousku rovnež spolupracoval Roger Corman.5/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý film o obří zmutovaný svini. Je tu všechno co od béčka od Cormana čekáte levné triky, krev. Ale pozor doporučuju jen pro příznivce Cormana. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama