Reklama

Reklama

Gangaji ddong

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
Jižní Korea, 2003, 30 min

Hudba:

Yiruma

Recenze (8)

tombac 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, že se mým milovaným Korejcům podařilo včlenit notný kus své trademarkové cituplné poetiky do krátkého a jednoduchého příběhu o psím hovínku, ležícím na venkovské cestě, které tolik touží býti k něčemu dobré. Hladivý mix animovaného filmu a plastelíny. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych neřekl, jak těžký život má takové psí hovínko. Krásná animace a nádherná hudba s roztomilým příběhem. ()

dwi odpad!

všechny recenze uživatele

K uzoufani nudna a ubulena pohadka o psim lejnu. Priste bych si od pana rezisera pral zanimovat treba nejakou peknou rozteklou zvratku... ()

stub 

všechny recenze uživatele

Megaslaďák o psím lejnu mě fakt dostal. V době, kdy musí být všechno výrazně sexy, to bylo od autora opravdu vtipné:) ()

Burrows 

všechny recenze uživatele

Nejenom člověk, ale dokonce Doggy poo může řešit existenciální otázky! ___ Dojemný, možná až slzopudný příběh o hledání smyslu života (bytí) psího výkalu dává znát, že filmy se dají točit opravdu o všem. K zamyšlení i pobavení zároveň. Animace hlavního "předmětu" i hroudy hlíny je skvostná. (Na pointu jsem přišel příliš brzy) ()

Maiken Algren odpad!

všechny recenze uživatele

Plastelínové mentálne zaostalé hovoriace hovno riešiace zmysel života? To nemalo šancu uspieť. Jedine že by to bolo od Tromy, lenže mám strach že toto tí mormoni čo to vymýšľali mysleli skutočne vážne. Až ma obchádza strach čo všetko sa dá deťom nanútiť ako rozkošné, a nejde len o to hovno. ()

Reklama

Reklama