Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Restaurace v kupoli berlínské televizní věže začne hořet. Evakuační schodiště se zřítí a 17 lidí zůstane uvězněno uvnitř. Hrozní reálné nebezpečí, že se zbortí celá stavba. Zatímco hasiči považují situaci za bezvýchodnou, mladík Tom se pustí do záchranné akce na vlastní pěst. V budově je totiž uvězněna jeho bývalá láska. (TV Prima)

(více)

Recenze (32)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

V poslední době se něměcká produkce rozmáhá. Vše nejspíš nastartoval známý akční seriál Kobra 11 a tak němci vynakládají daleko větší finanční částky na své filmy. Je radost sledovat, že se daří jinde a né jen američanům. Škoda jen, že je to už několikátý film v podaří, kde se jedná o nějakou katastrofu. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hořící mrakodrapy i různé věže jsme viděli už tolikrát, že nic dalšího už asi nemůže diváka překvapit... Mým prvním velkým požárem na obrazovce bylo Skleněné peklo a tehdá jsem z něj byl paf. Tady na rozdíl od fiktivních mrakodrapů hořela skutečná televizní věž v Berlíně za což dávám palec nahoru. Jinak kromě některých ohnivých efektů to byla hrůza plná klišé a předvídatelných scén. Naštěstí nakonec zvítězím pravda, láska a hrdinství a věž je uhašena. Milovníci happy endů mohou plesat. Dávám jeden kanystr minerální vody. * ()

Reklama

Colour 

všechny recenze uživatele

Viac než nudný film. Na začiatku ma prekvapilo, ako tam mohol vzniknúť taký megaoheň. Tiež ma prekvapilo, ako to, že oheň nešiel až po dlážku. A keď ľudia videli, že nejde oheň až po dlážku, nehodili sa o zem, ale kukali, čo sa deje. Veľa logických nezmyslov, typickí nemeckí herci, v skratke veľká nuda. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Takový slabý průměr. Příběh by mohl být dobrý, ale nějak to pak bylo chvílemi trapné. Jako ten prvotní výbuch, ty plameny, to bylo dobré, pak to chování lidí v davu a v šoku a že se tam najde vždycky nějaký blb, kterýho bych vyhodila z okna. Proč se neutrhla ta gondola, na které bylo hodně lidí, když už tam prasklo kolečko? Když už nějakou katastrofu, tak pořádnou. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Můžu si za to sám. Německý film poznám už při letmém pohledu na obrazovku a nemusí být ani zapnutý zvuk. Přestože VÍM, že německý film, zejména s přídomkem akční/drama/thriller, je zpravidla synonymum průšvihu, zas a znova se nechám napálit. Toto je zatím poslední německý šrám na mé filmofilní duši. Jelikož jsem pravděpodobně nepoučitelný, už teď se "těším" na další:-/ ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama