Reklama

Reklama

Fifty Fifty

  • Česko Dvojitá síla (neoficiální název) (více)
Trailer

Pod velením Američana Sama Frencha se na pobřeží státu Tengara v jihovýchodní Asii vylodí vojenská jednotka. Tříčlenná skupina se okamžitě ocitne pod střelbou místního bezpečnostního komanda. Jeho šéf Jake Wyer nechá naživu jen Frencha, protože oba jsou nejen krajané, ale i staří přátelé. Boj o společné přežití nastává ve chvíli, kdy president Bosavi vydá rozkaz oba zlikvidovat. Váleční druhové mají šanci se zachránit, pokud by se jim podařilo skontaktovat se s CIA. Místní vrchní velitel má však s tajnou službou své plány. French a Wyer se tak brzy začnou považovat za nezvěstné osoby... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

choze 

všechny recenze uživatele

Přemýšleli jste někdy o v KOMANDU zmíněné misi Johna Matrixe ve Val Verde, při níž sesadil diktátora Ariuse? Taky vás napadlo, že by z toho mohl být dobrý prequel? Herce Charlese Martina Smithe (účetní z NEÚPLATNÝCH) ano. Arnold už byl ale tou dobou na jeho béčko trochu drahý a tak radši sáhl po dvou hvězdách „nižší svítivosti“, Peteru Wellerovi a Robertu Haysovi, u kterých mohl handrkování o honorářích rázně utnout strohým poukazem na to, že od svých průlomových titulů v 80. letech (Weller – ROBOCOP, Hays – PŘIPOUTEJTE SE, PROSÍM!) si s výjimkou jejich nastavovaných sequelů neškrtli a účty je třeba platit. Stejně jako KOMANDO i FIFTY/FIFTY rychle uteče a akcí ani vtipem se tu nešetří, přičemž tandem frajer Weller a smolař Hays funguje jak má a vy jen lítostivě pokrčíte rameny nad tím, že se ani z jednoho nějakým záhadným řízením osudu nestala další z mnoha velkých hvězd 80. let. Pohodové akční béčko. Pan režisér si tu střihl vedlejší roličku agenta CIA. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pohodový devadesátkový béčko který zabaví i dneska. Chemie mezi ústřední dvojicí funguje skvěle a bavil jsem se i mimo to. Monolog Roberta Hayse který vede s kozou stojí za to. Akční stránka není pravda úplně oslnivá, ale i tak se solidní porce střelby a výbuchů dočkáme v dostačujícím množství a pořád je třeba brát v úvahu, že tohle není Rambo nebo Komando, ale film funguje tam kde fungovat má. Dnešní optikou bych ho možná hodnotil jinak, ale nostalgie je mrcha a pod ty čtyři hvězdice mi prostě jít nedovolí.75% ()

Reklama

divak84 

všechny recenze uživatele

Jednou sem t oviděl jako malej a pamatuju si že to byl jeden z prvních VHS filmů s konečně normálním českým dabingem. Mrknu na to a zavzpomínám...Tak jsem zavzpomínal a bohužel, hodně slabších pasáží jsem zapomněl a ted se mi připomněly. Píšu bohužel, protože oba herci byli a jsou nesmírně sympatičtí, ale je vidět ten rozdííl akčních filmů tehdy a dnes. ()

krt7236826 

všechny recenze uživatele

toto je asi prvý film ktorý si pametám :) viem že som nemal ani desať rokov a už som ho zháňal lebo to bol môj obľúbený film a už som ho veľa rokov nevidel :D :D až príchod internetu do mojho cyber sveta mi umožnil zhliadnuť to znova a hodnotenie sa odvíja od môjho prvého úsudku v rannom veku a úsudku toho posledného. hodnotenie je na priecestí medzi plnými 5* a odpadom :) čo už človek mení názor ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nebýt několika mrtvol a závěrečném sestřelu hlavního záporáka klidně bych uvěřil že ten film má přístupnost tak 8 let. Protože tento poznatek tady všude čouhá jako sláma z nohavic strašákovi. Ale na film se příjemně kouká a ústřední duo je neuvěřitelně sympatické. Kdybych se nepodíval na rok vzniku filmu klidně bych dal ruku do ohně že je to točené ve skvělých 80. letech. Ach to byly časy. Děkuju Řitka Video že čas od času oživí takovýto skvost. 60% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v októbri 1990 v Malajzii. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama