Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásná a bohatá Marie Clifford (Sarah Laine) si bude brzy moci koupit všechno, co si lze přát. V den svých 18. narozenin zdědí po své zemřelé matce obrovské bohatství včetně páru dokonalých diamantů. Vše se změní ve chvíli, kdy je její nevlastní otec Jay Clifford (Brad Johnson) obviněn ze znásilnění Eleny (Sandra McCoy), místní dívky s nevalnou pověstí. Marie musí rozhodnout, zda má diamanty použít k otčímově záchraně a stát se tak součástí příběhu plného podvodů, zrady, vydírání a vražd. Vyšetřování se ujímá agentka FBI Kristen Richards (Dina Meyer), která se pokouší rozluštit, kdo je zločinec, kdo oběť a kdo se nakonec stane majitelem samotných diamantů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po třetí skoro to samé, sorry to už mě ale moc nebavilo. Jasně byly tu sexy kočky, jasně intrikovalo se tu zase ostošest, jenže celé už to působilo až moc lacině a hlavně když dvakrát vidíte podobný průběh, už vás to prostě nedokáže pořádně nadchnout. Účast Diny Meyer potěšila, jinak ovšem tentokrát nedám ani průměrné ohodnocení. Pomalu ale jistě začínám být této série už „přejedený“… ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Do třetice podobný příběh a pořád se mi to líbí. Není to nci převratného, ale hezky se na to kouká a rychle to utíká. Hezký, mladý holky, který pořád pobíhaj v bikinách nebo podobně. Je to sice o třetí to samé, ale tak proč se nepodívat na stejný film víckrát, navíc když vám vždy vymění nějaké sexy herečky za další ještě víc sexy (možná). Jestli bude čtvyřka stále ve stejném duchu, tak se asi zlobit nebudu. Žádné překvapení se pro mě nekonalo. ()

Reklama

Binkys 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu ne! Jediné, na co se dá v tomto kousku koukat, jsou pěkné, spoře oděné slečny, které mají navíc neskutečnou sílu, jelikož roztlačit v blátě zapadlé a do stromu nabourané 2,5 tunové vozidlo je opravdu nadlidský výkon... Mix lehké erotiky a rádoby krimi zápletky, ve které se střídá jedna filmařská minela za druhou a vše je korunováno neskutečnými zvraty v ději. Když by to bylo natočeno jako erotická komedie, tak proč ne, ale v tomhle podání..... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Marie Clifton (Sarah Laine) má po matce zdědit dva diamanty za 4 miliony dolarů. Její nevlastní otec ale zpochybnil dědické řízení a dívka se ke svému bohatství nemůže dostat. Vše se ale změní ve chvíli, kdy je otčím obviněn ze znásilnění dívky s nevalnou pověstí. Kdo viděl předcházející dva díly jistě ví, že i zde se bude hrát na největšího vychytralce nad všemi, a že podraz bude stíhat podraz, a nebudete až do závěrečných titulků tušit kdo s kým "peče". Oproti dvojce citelné zlepšení v příběhu i ve výběru dvou sličných hereček v hlavních rolích. Za zmínku stojí chytlavá hudba a mínusem je obehraný syžet, kterého se tvůrci drží víc než bylo potřeba. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Film naprosto, ale naprosto o ničem! Jo herečky jsou krásné, ale to jsou i v pornu a v tom není tolik zbytečných keců kolem. Celý film se vám zdá, že víte co a jak bude, což je nakonec celé žničené naprosto zbytečně překomplikovaným koncem. Tento komentář píšu už během konce filmu a ten konec je zapletenější a zapletenější! Celá myšlenka filmu je zahrnuta do posledních pěti minut, takže naprosto zbytečný film!!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v amerických městech Los Angeles a Miami. (GASTON73)

Reklama

Reklama