Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásná a bohatá Marie Clifford (Sarah Laine) si bude brzy moci koupit všechno, co si lze přát. V den svých 18. narozenin zdědí po své zemřelé matce obrovské bohatství včetně páru dokonalých diamantů. Vše se změní ve chvíli, kdy je její nevlastní otec Jay Clifford (Brad Johnson) obviněn ze znásilnění Eleny (Sandra McCoy), místní dívky s nevalnou pověstí. Marie musí rozhodnout, zda má diamanty použít k otčímově záchraně a stát se tak součástí příběhu plného podvodů, zrady, vydírání a vražd. Vyšetřování se ujímá agentka FBI Kristen Richards (Dina Meyer), která se pokouší rozluštit, kdo je zločinec, kdo oběť a kdo se nakonec stane majitelem samotných diamantů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Překrásné slečny v plavkách, úžasné samice v mokrých tričkách s trčícími bradavkami, topless dívenky s pevnými ňadry... Mohl by si člověk vůbec přát víc? Po pravdě řečeno, od filmu by mohl. Pornografie je lepší po všech stránkách než tento film. Svůj účel totiž upřímně přiznává. Ale abych nelhal, v Nebezpečných hrách 3 je ještě krimi zápletka. Jenže ta jako by vypadla z druhořadého seriálu, nejlépe odněkud z plážového prostředí. Ani v onom případném seriálu by tahle epizoda nepatřila k nejlepším. Seriálu bych snad i trochu odpustil, filmu nikoliv. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

O jedničce se dalo mluvit jako o standardnim celovečeráku, dvojka vykročila do béčkovýho žánru a trojka bez zaváhání končí ve sféře TV filmů. Za nějaký dialogy nebo herecký scény v úvodu by se nemuselo stydět ani péčko a příběh už nemůže diváky minulejch dílů vůbec ničim překvapit. Aspoň, že si tvůrci byli vědomi známýho pořekadla "z hovna bič neupleteš", takže zase o něco zkrátili stopáž a častějc svlíkali holky. Kdyby nešlo o totální vykrádačku předchozích dílů, dal bych krásný dvě hvězdy, takhle jsem nucenej dát jenom jednu hodně silnou. ()

Reklama

Patches1984 

všechny recenze uživatele

Podrazy, středoškolačky, prachy, znásilnění (a je celkem jedno, jestli fingovaná nebo skutečná), sex - prostě už potřetí to samý. A protože je to už potřetí, tak i ten finální podraz se dá odhadnout někde v půlce filmu. Ale trojka se mi i tak líbila víc než dvojka, nějak mi víc sedly postavy. Ale je to už takové trochu guilty pleasure, jinak bych asi ty tři hvězdičky nedal. A pak možná ještě kvůli těm prostřihům "jak to bylo doopravdy" mezi závěrečnými titulky, to by se mělo zavést do filmů povinně. 5/10 ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Je to sice skutečně kravina, natočeno hlavně aby si mužská část publika užila sexuální náboj hlavních hrdinek, ale musím uznat, že právě to se filmu vcelku daří. A za to má u mě hvězdičku k dobru. Když u toho nebudete moc přemýšlet a prostě se jen necháte bavit, budete vzhledem k nevalné kvalitě vcelku spokojeni. Vše se drží v tradici předchůdců - nechybí tuna poviných dějových zvratů a lesbické scénky....obojí v míře vrchovaté a pro diváka nezasvěceného do pravidel této série nepochopitelně zbytečné a uměle naroubované. Dámy mohou tento film bez váhání vynechat a já mu dávám ušmudlané televizní 3* ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady.. Aneb jak získat diamantové dědictví a jak se o něj svojí tupostí zase připravit. Uvidíme několik párů koziček, ale tím výčet "možných" pozitiv končí.. Majitelky všech těch koziček totiž hrají neuvěřitelně směšně, k čemuž jim pomáhá i stupidní scénář (samoúčelné dějové zvraty jdou do extrémů), nenápaditá režie a celý ten matný opar, který se nad tímhle sešroubovaným omylem vznáší. Holt, kdo chce kam, pomozme mu tam!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v amerických městech Los Angeles a Miami. (GASTON73)

Reklama

Reklama