Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Hmm pekelná mrdka. Původně jsem dal aspoň 1* za ten Seagalův výstup, kterej pořád zůstává tím nejlepším v téhle amatérštině, ale jebat to. Hlavní ťamanskej hrdina, ať si vezme svou uřvanou dcerku a táhne s ní do prdele nikoho to nedojímá. No a svým způsobem i ta Seagalova pár minutová účast je jistý druh podrazu na jeho fanoušky. Hlavně, že si ho nezapomněli dát na plakát. Nasrat a rozmazat! 5% ()

Beky 

všechny recenze uživatele

...film Clementine u nás nevyšel ( zatim )!!!!...já ho viděl ve fránině a nerozuměl jsem ani slovo ( neovlivnilo to mé hodnocení!!, obávám se, že čeština nebo české titulky by nic nezměnily )!!!!...přes to jsem ho dokoukal a to jen díky jedné věci a to je cameo Stevena Seagala....děj se točí kolem policisty, který je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování....podsvětí ihned najímá jeho jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně....kolem je spousty filmové omáčky blablabla....nebudu prozrazovat jak dlouho Seagal setrvá na plátně a koho hraje ( ..vy to stějně víte:)....od Exit Wounds je Clementine Seagalovo nejlepší počin!!!! P.S. v rámci žánru naprosto zbytečný film, proto za 2 hvězdy!!! ()

Reklama

GeusX odpad!

všechny recenze uživatele

Seagal tu zdařile konkuruje délkou své účasti filmu "Boeing 747 v ohrožení", kde se také neohřál. Film je jakousi směsicí srdceryvného rodinného dramatu, závanem bojových umění (ale opravdu jen trošku) a prvky asijského stylu humoru. Chce to velkou dávku sebezapření sledovat film od začátku až do konce. Alespoň si tu scénáristé vymysleli zajímavou rodinnou zápletku. ()

bruceman7 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film jsem chtěl vidět pod tužbou pokochání se nad lámáním kostí a cákající krví. A co bude vyvádět Seagal. To, čeho jsem však byl svědkem, se ani zdaleka nedá přirovnat tomu, co jsem očekával. Ano, již na začátku jsem věděl, že to nebude žádna sláva. Co jsem dostal - to se nedá nijak popsat. Řval jsem vzteky, brečel jsem a přitom jsem se fanaticky smál. TENTO FILM PŘIŠEL Z NEJHLUBŠÍCH PROPASTÍ PEKLA. Tímhle se dá mučit na Guantanámu. Pokud by tohle mohl zhlédnout Adolf, poslal by Wehrmacht primárně do Asie. Chce se mi ze sebe zvracet. ...je však toto skutečné dno produkce? Může přijít něco horšího? Obávám se, že ano...0/10 ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Snad v tomto komentáři jsou spoilery tak bacha :): Dost dobře příšerný příběhem to začíná a neskutečně kreténským koncem to konče. Nebudu se tajit tím, že jsem se těšil jenom na Seagala, který se ve filmu objeví prakticky až na uplném konci. Rozbije hlavnímu hrdinovi držku takovým způsobem, že se z toho málem nevzpamatuje. Přileze jeho neskutečně vlezlá dcerka, ukřičená, hrozně hrozně hrozná jak v originále a ještě horší, i když možná ani ne, v dabingu. A to se ten film okolo ní točí. No takže ona přileze k tatínkovi, ten posbírá své částečky rozprsklé v ringu a kopne Seagala takovým způsobem, že kopne a střih. Konec. Šlos. Tohle je fakt film u kterého se drží pozornost těžko. Já teda netvrdím, že bych to nečekal, ale že by to bylo až takové, to jsem teda opravdu netušil a jinak teda, omlouvám se za ty spoilery, ale když se podíváte jenom na konec, o nic jinačího prakticky nepřijdete. Pardón! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jack Miller (Steven Seagal) je před zápasem uveden jako úřadující pětinásobný šampion v těžké váze o výšce 193 centimetrů (6 ft 4 in) a váze 102 kilogramů (225 pounds). Steven Seagal sdílí s filmovou postavou svojí skutečnou výšku. Český dabing na DVD toto vůbec nerespektuje, protože výška je 190 centimetrů a hmotnost 130 kilogramů. (Rominator)

Reklama

Reklama