Reklama

Reklama

House That Cried Blood, The

Krátkometrážní / Horor
USA, 2012, 17 min

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Prečo tolko bodov???“ Byl jsem opravdu zvědavý, ale jak se ukázalo – zbytečně nadhodnocené. Prvních deset minut totální nuda, při které se pobaví asi jen EMO hnojaři. Teprve potom se to konečně začalo zlepšovat, jenže to všechno vypadalo až moc amatérsky (viz. zasouvací nůž – jde to vidět hned při prvním bodnutí). Teprve závěrečná scéna a pohled pod sukni blondýny si zaslouží alespoň těch 50%. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po hereckej stránke sa tu zišla klasická partička (ne)sympaťákov z hororového žánru. Narcistická blondínka ( oblečená ako víla ? ), tvrdý macho, gotická brunetka ( ktorá to chce všetko zažiť, aby sa nakoniec posr@la od strachu ) a taký uhladený j€bko. Naprostá hrôza. Ku koncu to ale naberie grády a záverečné minúty by boli ešte strašidelnejšie, keby tá ( akože nádherná ) blondska prestala revať na raty. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY: zufalo amaterske... atmosfera ziadna...herecke vykony hrozne... Nebudem ani hovorit o tupostiach typu sedim na zemi, jacim a cakam kym ku mne pride male dievcatko a doboda ma...alebo uz klasicke padanie na schodoch... proste amatercina a riadna... ale na povzbudenie 1 hviezdu dam... kvoli tetuske v posteli :) ()

Reklama

Reklama