Reklama

Reklama

Krátké příběhy hraček: Partysaurus Rex

  • Česko Partysaurus Rex (více)

VOD (1)

Chudák Rex, všechny hračky ho považují za kaziče večírků. Vše se změní, když si ho Bonnie vezme do vany a jemu se tam podaří zorganizovat takový mejdan, že se zpráva o tom dostane až k hračkám ze sousedství. Ukáže se, že Partysaurus Rex není žádný suchar, nýbrž legendární král horké lázně! (HBO Europe)

Recenze (42)

lennyd 

všechny recenze uživatele

S Rexem, zvaným Pártyničitel, nikdy není žádná velká legrace - a naopak, jak jeho jméno napovídá, vždy dokáže zábavu akorát pokazit. Když si jej ale holčička vyhlédne jako tu pravou hračku ke koupání, vycítí příležitost. A jako jediný kdo má v koupelně končetiny, dokáže ostatním hračkám naplnit vanu a zajistit tak tu pravou zábavu... Hned jak jsem viděl úvodní logo, bylo jasné, že určitě bude sranda. A byla ... je pravda, že se tento kraťas drží v logice série Toy Story, tedy pro mladší diváky, ale věřím že i u starších si své oblíbence najde. Animace jak jsme u Pixarů zvyklí na skvělé úrovni, příběh také, tak co si víc přát. Snad jen aby to bylo o chloupek delší... ()

MarekTulen 

všechny recenze uživatele

Parádní, taková krátká podívaná mě i tak dokázala upoutat na celou dobu sledování a i naladit na příjemnou náladu. Zkrátka tohle je něco čím by se mělo Toy Story Toons vydávat, nemyslím vidět Rexe jak pomáhá udělat pořádnou párty, ale myslím to obecně, takto krátké, dobře vymyšlené a na pobavení je to prostě super. Nikdy jsem nečekal že si užiju tak málo minut. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Rex je pre mňa asi najmenej zaujímavá postavička zo série Toy Story. Tento kraťas mu ale dodáva zaujímavý nádych a dostáva ho do polohy, ktorá mu sedí a party man sa môže predviesť. Som rád, že tvorcovia dokázali zviditeľniť relatívne nezaujímavú postavičku. Každopádne už som videl aj lepšie kraťasy. 60 % ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Příjemné, i když plytké. 6 minut je akorát. *** Briana Transeaua AKA BTho jsem kdysi žral. Jeho staré album ESCM mám i na originální kazetě a bylo v mých mladých letech jedním z milníků, které mne posunuly v hudbě dál, ale z jeho score pro tento kraťas úplně odvázaný nejsem. Přece jen, v roce 2012 už mladí frčeli spíš na jiných věcech a chybí mi tam vokály a možná i lepší gradace. Měli tam šupnout spíš nějaký hauzík nebo dubstep. Ale toto je silně subjektivní, čili komu se hudba líbí a pasuje mu tam, nemám problém a bábovičky mu kvůli tomu na pískovišti nerozkopu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Na začátku, když se Rex objeví ve velké vaně ve svém snu, zazní recyklovaný zvukový efekt řevu Godzilly. (griph)
  • Jedná se o jediný díl Toy Story Toons, který neobsahuje potitulkovou scénu. (griph)

Reklama

Reklama