Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Basil Poledouris: 1. Main Title [2:40] ,2. Croc Sinks the Boat/Croc Eats the Boat/Swimming/Mystical Mick [1:43] ,3. Hypnotize the Pig/Walking with Mikey/Beverly Hills [2:00] ,4. Spider/Spider in Hat [0:51] ,5. Studio Gate/Jungle Set [0:36] ,6. Walking with Mikey #2/Mikey, Mick and Sue [1:40] ,7. Eraser Rat/Monkey Wrangler [1:05] ,8. Jacco Show and Tell/The Big Nanny/Dine and Drive/Down the Stairwell/L.A. Thing [3:36] ,9. Paintings/Clue Snoop/Who the Hell is That? [3:14] ,10. Up the Ladder/Into the Jungle [4:37] ,11. Molotov Cocktail/Lions [2:59] ,12. Proposal/Wedding Day [3:05] ,13. Down Under - Men At Work [4:45] ,14. Strike It Up - Black Box [5:15] ,15. Mr. Big Talker - Mystikal [4:00] ,16. Boys from the Bush - Lee Kernaghan [2:47], ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Hoši australští jsou pořád ranaři a ti kreténi v Los Angeles jsou jako vždy bezbraní. Né, teď vážně. Třetí díl už nemá vůbec kouzlo toho pravého australského dobrodružství, jaké bylo možno vidět v předchozích dílech. Je to pouze degradace kvalitní značky na rodinnou komedii s dějem tak dementním, až to bolí. Nicméně jedna hvězda je za nesmrtelného Paula Hogana a Lindu, a ta druhá za místami dobrý humor, který mi přišel trefný a skutečně srandovní. Jinak je to ale film, který kdyby nevznikl, nic se nestane. Dal bych i tři hvězdy, ale oproti těm minulým dílům je to prostě minimálně o dva stupně horší. 49%. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nic nejde šroubovat do nekonečna a to se potvrdilo i Paulu Hoganovi. Člověk by čekal nějaký posun u této postavy, ale ta je stále debilní a stále nechápe prostředí velkoměsta. Dundee už zde není tím věhlasným bushmanem, ale idiotem z pravěku nebo odkud. Nevím, humor tohoto filmu mi přišel až trapný. Film jako takový je slabý a je jen důkazem toho, že v nejlepším se má přestat. Na druhou stranu. Když nic jiného v televizi neobjevíte, může to být docela dobré zadostiučinění a několik gagů celkem zafunguje. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Začátek snímku je velice pěkný a vtipný. Kdy v rezervaci Dundee s partákem uvíznou na sromě ,protože je honí krokodýl a jakýsi domorodec se jim směje. Jenže pak kdy se to odehrává ve filmovém studiu je to už spíše nudné a až příliš předvidatelné. Začíná to postrádat onu lehkost a vtip. U mě tak za 50%. ()

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Přesně jak píše gouryella: "naprosto nesmyslné oživování mýtu"... Třetí celovečerní film bylo podle mě chybou natáčet, nedosahuje totiž zdaleka kvalit druhého filmu natož prvního. To, co v prvním celovečerním filmu skvěle fungovalo zde působí už jako umělé nalepování a natahování originálního schématu z australského buše. Chyba lávky vážení snénáristé a pane režisére. Verdikt: 2* a 40 %. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)
  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)
  • Paul Hogan (Mick Dundee) v jednom z rozhovorů uvedl, že námět na Krokodýla Dundeeho v Los Angeles jej napadl během cesty do Litomyšle, kam zavítal v roce 1993.
    (Indy21)

Reklama

Reklama