Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nic nejde šroubovat do nekonečna a to se potvrdilo i Paulu Hoganovi. Člověk by čekal nějaký posun u této postavy, ale ta je stále debilní a stále nechápe prostředí velkoměsta. Dundee už zde není tím věhlasným bushmanem, ale idiotem z pravěku nebo odkud. Nevím, humor tohoto filmu mi přišel až trapný. Film jako takový je slabý a je jen důkazem toho, že v nejlepším se má přestat. Na druhou stranu. Když nic jiného v televizi neobjevíte, může to být docela dobré zadostiučinění a několik gagů celkem zafunguje. ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Z trojky Dundeeho sálá špatný (ano, existuje i dobrý) trapnohumor úplně stejně jako v předchozích dvou dílech, ale líbila se mi ze všech asi nejvíc. V podstatě se pořád jako obvykle jedná o typicky "trojkovou" koninu a v porovnání s celou sérií tak tím pádem žádný pohyb na křivce její kvality nenastává. ()

Reklama

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Je už asi zažitým pravidlem, že pokavad se tvůrci rozhodnou jít do dalších a dalších pokračování, tím větší a větší neoblíbenosti se dočkají. Je to patrné i zde. Ale na druhou stranu musím říct, že klasické prvky jakéhos takéhos humoru zde fungují tak jako sympatičnost představitelů hlavních postav. Tento film bych zařadila do škatulky rodinný, kdy se v klasické šedi televizních "neprogramů" typu soutěží a nudných rality šou či kýčovitých rádobyseriálů pobaví celá rodinka a udělá lépe. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem - a těžko lze uvěřit, že drsňák Mike Dundee zůstal i po letech civilizací nepolíbený téměř jako při své návštěvě New Yorku. Krokodýlí muž nám zkrátka zestárnul a jeho v pořadí třetí film už nemá zdaleka takový tah na branku jako dva předcházející. Žádný velký comeback - a nic, co by stálo za zapamatování … I tak jde o slušnou, i když jenom mírně nadprůměrnou zábavu, kterou není třeba zatracovat. Možná nejsem úplně objektivní, ale myslím, že trochu nostalgie si občas můžu dovolit - i když třeba ovlivní můj pohled na nepříliš úspěšné pokračování dvou mých oblíbených filmů. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Zatímco předchozí díly mohla sledovat prakticky jakákoliv věková skupina od 10 let nahoru, s 3. pokračováním sympatického lovce krokodýlů, jenž se nadobro usadil ve státech se svou životní láskou Sue, je to zcela naopak. Příběh upadl při porodu na hlavičku, scénář je vyléčený alkoholik a dějová linka zrovna spadla do závislosti na heroinu, protože je líná jako bulhar. Hvězdičku dávám pouze za Mika Tysona a pár dá se říct úsměvných situací. Jinak je tento paskvil naprosto zbytečným pokračováním a pro mě Mike Dundee končí 2. dílem. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama