Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tino (Christian Kiehling) je rodený zvodca a podľa toho sa aj správa. Tento muž sa rozhodol užívať si život tak, ako vládze. Jeho brat Stephen je pre zmenu jeho presným opakom a svoj život, dokonale naplánovaný, žije sporiadane. Navyše chystá svadbu, kde samozrejme nemôže chývať ani jeho brat Tino. Tomu sa zjavne pozdáva bratova sexy snúbenica Esther (Alexandra Neldel) a ako sa zdá, on sa pozdáva jej. Co tam potom, že je svadba. Zivot je len jeden a tak zatiaľčo Stephen organizuje, Tino s Esther sa pod stolom oddávajú slasti. To už je však veľa aj na Tina. Zhrozený zo svojho konania sa Tino podujal liečiť svoju posadnutosť sexom skupinovou terapiou. O to väčšie je jeho prekvapenie, ked tam stretáva Esther... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Sice žádnej velkej zázrak to nebyl, ale vzhledem k tem sr****m, kterými nás němci (a vlastně nejen oni - že Ameriko?) v rámci (nejen) tohoto žánru neustále bombardujou, se v tomto případě jedná o překvapivě svěží, oddychový a vlastně i celkem vtipný snímek... (i když pořád tomu nemohu tak nějak uvěřit) ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Němci mají jednu úžasnou vlastnost - kdejaký úspěšný nápad, který se ve světě filmu objeví, okamžitě chytnou a předělají podle svého. Horší je ovšem to, že vždycky se z toho stane neskutečná kravina o třídu (ne, o celou školu) horší než původní dílo. To jsou němky tak neskutečně nadržené, že musí hlavní hrdina chodit po ulicích skoro třičtvrtě filmu nahoře bez? A je úplně jedno, jestli je ve městě, na svatbě nebo kdovíkde. Tohle se prostě nepovedlo a doufejme, že se Německo vrhne na nějaký jiný žánr, než jsou kopírované americké komedie. PS: Češi mají jednu úžasnou vlastnost - kdejakou blbou německou komedii přejmenují do češtiny tak hrozně, že je ještě blbější. ()

Reklama

werus 

všechny recenze uživatele

Noo... na to, že Německo nebývá zrovna producentem kvalitních filmů nebo kasovních trháků, tak tohle není takový průšvih. Parta lidí se rozhodne z pocitu závislosti na sexu držet "sexuální půst" na 90 dní, chodí společně na skupinové terapie a testují se, jestli podlehnou či ne. Jak postupuje čas, zvyšuje se i nedočkavost a vzájemná náklonnost (čirou náhodou jsou na terapii 3 dámy a 3 pánové). Nic ale není (a to u žádných, ani německých romantických komedií) jen tak. Doporučuju do tohoto filmu jít s jasným (ne)očekáváním. Očekávejte romantiku, občas nějakou úsměvnou scénu. Neočekávejte: neočekávatelné dějové zvraty, kvalitní scénář, myšlenku a neočekávejte film ve stylu Prciček (tohle zdaleka neni tak sprostý - a tím pro někoho zdaleka ne tak zábavný) ani ve stylu Holky to chtěj taky (zas tak stupidní a trapný to snad taky neni :) ). Tento německý počin je vyloženě oddychový, spíše podprůměrný, ale já se rozhodla dát tři hvězdičky - ten hlavní hrdina (a to nejsou němčouři ani trochu můj typ) byl celkem dobrej :)) ... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Na německou komedii s trochou romantiky je to výborně zpracované. Ohromně jsem se pobavil, což se třeba nedá říct o Holky a kluci to taky chtěj. Zajímavá terapie, kterou stejně nikdo nakonec nezvládne a každý podlehne pokušení někoho svést. Velice vydařená scéna jak přefikne hl.hrdina bratrovu nevěstu těsně před svatebním obřadem. :-D ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dám si pozor, abych do obřadu nenarazila na jiného muže." Tak tohle pravidlo 6 by patrně většina nevěst ve svůj velký den dodržela, ale Esther si ještě před obřadem stihla zaskotačit s ženichovým bratrem. Ta fajn, zápletka je na světě a světe div se, když mají krásní lidé rádi sex, tak jsou nemocní. A když jsou nemocní, tak se musí léčit. Tedy já o tom moc nevím, ale kdyby dívky skákaly za mým úsměvem samy do postele, tak bych uvažoval o spoustě věcí, ale léčení by to nebylo. Tady se však léčí 90-ti denním půstem a to nemůže fungovat ani v německé romantické komedii. Taky to nefunguje, ale párkrát jsem se zasmál, za což může zejména báječně tupý a nadržený fotbalista Carlos. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama