Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fanette (Catherine Deneuve) neustále žije vzpomínkou na svoji první lásku. Právě přijíždí do New Yorku pro fotografie cenné umělecké sbírky, a když se dozví, že kdosi ve městě potkal Philippa, zdá se jí, že ho všude vidí – na ulicích, v kavárnách i v kinosále, kde právě promítají film ”Nezapomenutelný příběh“, který s Philippem kdysi oba zbožňovali. Hrdinové tohoto stařičkého snímku si slíbili dostaveníčko na vrcholku Empire State Building. V New Yorku se Fanette seznámí s fotografem Mattem (William Hurt), který je krásnou Pařížankou okouzlen. Ačkoli také ona k Mattovi cítí silnou náklonnost, stále zůstává v zajetí vzpomínek. Jednoho večera nalezne Philippův vzkaz, ve kterém ji žádá, aby se s ním setkala... na ochozu Empire State Building. Dostane jejich láska druhou šanci? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Jsem šokována, že tento film dostal ZLATÉHO LVA. Koupila jsem si toto DVD kvůli herečce Catherine DENEUVE. Veškeré filmy, které jsem s touto francouzskou hvězdou viděla, mě nezklamaly. Až tento. Co tím snímkem chtěl režisér Marshall říci jsem nepochopila. Námět, kdy velmi přitažlivá žena se setká na jediném rande s mužem, který na ní hluboce zapůsobil, a to tak, že se v následujících letech chová jako polo blázen. Kudy chodí, tak ho všude ve svých představách vidí, slyší jeho hlas, zvedá hluché telefony, lítá od jednoho okna k druhému, čumí do aut na cizí řidiče až do doby, kdy jede do USA , kdy má najít pro monografii jednoho malíře (film nám neprozradí kterého) nějaký obraz, který je považován za unikat. V Bostonu se seznámí s určitým mužem,který jí má pomáhat - je to fotograf. Nebudu zde líčit děj, protože je na události velmi chudý. Kromě faktu, že herečka je asi nekuřačka a tam hraje tak vášnivou kuřačku, že jako náš pan Bartoška zapaluje jednu cigaretu od druhé, tak styl jakým kouří, vás velmi pobaví. A to je asi na to filmu to nejzajímavější, protože se zde nic jiného neřeší. Aha, ještě jedna věc : NAKONEC si nechá sahat cizím chlapem mezi nohy v restauraci aniž by mu dala facku. No a to je tak asi vše o tomto " nebi na dosah". ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Catherine Deneuve sice stárne, ale podobný typ filmů jí sedí. Ve filmu je jedna z nejzajímavějších sexy scén, které jsem kdy viděla - ta při setkání v kavárně. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama