Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O Halloweenu pořádá rozvedená postarší realitní agentka Katherine se svým mladým partnerem, výtvarníkem Rickem, večeři. Pozve na ni své přátele – nájemníky: mladé bezstarostné rockery Martu a Billyho a nové sousedy, manžele Sandru a Paula, kteří jsou na tom ekonomicky velmi dobře. Rick tajně pozve i jasnovidku Arnitu. Arnita díky své schopnosti uvidí v Katherinině domě ducha Katherinina pradědečka, gentlemana z Jihu Edwarda. Ten v domě stále čeká na svou manželku Liz, která ho kdysi opustila. Druhý duch je rozverná Mae, která kdysi pracovala v Katherinině domě, kde byl původně nevěstinec. Mae Edwardovi radí, aby na svou ženu zapomněl a začal se bavit. Arnita se s hosty rozkmotří a předpoví jim, že před Novým rokem se jedna z dvojic rozejde...
Marta se záhy dozví, že zemřel bohatý muž, s nímž měla syna. Vezme si malého Jimmyho k sobě a odstěhuje se od Billyho, který nic netuší. Od Katherine Billy zjistí, kde Marta bydlí, a jde za ní, aby zjistil, co se stalo…
Sandra, která má cateringovou agenturu, se cítí osamělá, protože Paul tráví celé dny v práci a ani doma o ničem jiném nemluví. Proto se skamarádí s Rickem. Když si toho všimne Katherine, těžce to nese. Uvědomuje si věkový rozdíl mezi nimi a bojí se, že Ricka ztratí. Zajde proto za Arnitou – a ta jí řekne, že má na ruce opičí čáru, která znamená, že nedokáže rozlišovat mezi racionálním a iracionálním. Také Paul připustí, že Sandru zanedbává a že je jejich manželství ohroženo. I on se jde proto poradit za Arnitou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

klima777 

všechny recenze uživatele

Simian Line vůbec není špatná. Je předvídatelná avšak nikoliv špatná. Nenápadný film o jednom domě a spoustě nevyrovnaných a vnitřně nestálých lidí. Možná, že téhle volně vystavěné a pomalu plynoucí studii každodennosti paradoxně škodí vysoká míra improvizace, na níž je do značné míry založena. Herci jsou však povětšinou dobří a spolehliví. Duchové a mezilidské vztahy? Proč ne... 2,5* ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad filmu o ničem. Zřejmě to mělo být o mezilidských vztazích, ale tím si vážně nejsem jistý. Duchové to sice trošku oživili, ale pořád to bylo o ničem. Počkat! Cindy Crawford si chěla zahrát ve filmu, tak a už jsme doma. Jelikož při pohledu na ní jsem vždy pookřál, jednu hvězdičku dám. Tak Cindy a doufám, že už nic dalšího točit nebudeš, tohle bohatě stačilo. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama