Reklama

Reklama

Strach

(festivalový název)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh Rahula, kterého nic nezastaví na cestě za svou milovanou Kiran, vás jistě překvapí. Rahul je Kiran posedlý, volá jí ve dne v noci, vloupá se k ní domů, a hlavně chce zabránit tomu, aby se vdala za svého snoubence Sunila. Když tak ale učiní, v domnění, že její pronásledovatel ji nechá na pokoji, Rahul se rozhodne pro drastické řešení. Kam až se Rahulova posedlost dostane a přežijí to Kiran se Sunilem? Role, která proslavila Shah Rukh Khana, jednu z největších současných bollywoodských hvězd. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Desivá ukážka toho čoho všetkého je schopný zamilovaný muž, ktorý to evidentne nemá celkom v hlave v poriadku, láska sa zvrhne v posadnutosť, bláznivú posadnutosť, šialenú posadnutosť až dospeje k sebazničujúcej posadnutosti. Veľmi zaujímavý námet, nie často sa opakujúci. Opäť sa tu stretli Juhi a SRK aj keď boli každý na inej strane "barikády" vždy sú veľmi zaujímaví. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snoubenec dívky, o kterou usiluje plachý stalker, se hned v úvodu představí jako hrdina nejstatečnější, když zachrání malé děvčátku z rukou zlosynů. Jednoho z únosců zabije tak, že mu hodí nůž do podpaždí. Ano, je to průhledně amatérské a nechtěně směšné. Charakter dívčina pronásledovatele je ale docela dobře prokreslený a chvílemi je ho člověku až líto. Ale jen chvílemi. ___ S Juhi Chawlou to SRK holt dost často nevyšlo. ()

Reklama

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Do psychologickeho thrilleru nebo primo do hororu, jak je dilo marketovano, to ma teda hodne daleko (pokud nepocitam Sunnyho postavu, ta je hruzna dost), ale pres to vsechno to svoje kouzlo ma a zaverecna hodina, kdy se SRK a Sunny snazi navzajem oddelat na sousi, na mori i ve vzduchu, stoji za to. Asi jeden z tech lepsich Choprovych filmu (i kdyz je fakt, ze to nerika moc;) - aspon se trochu lisi od jeho cintaveho standardu. ()

ewi 

všechny recenze uživatele

Ach, proč hraje Khan v naprosté většině kladné hrdiiny, kteří mají, už z bollywoodské definice, naprosto nudné scénáře, na nichž nejde dokázat, že ten herec umí hrát? Film, který stojí a padá s Khanem a jeho maniakálním hihňáním...jaká škoda, že i tady funguje typicky bollywoodský hrdina-ex-machina a záporňák jde do pekel...Jinak první aspoňnaindiihluboký indický film, se kterým jsem měla tu čest ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Díky tomuto filmu se proslavil Shahrukh Khan, který se stal hvězdou prakticky přes noc. (Stupet)

Reklama

Reklama