Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vysoké škole byl Michael Elgin hvězdou atletického týmu, kterého všichni obdivovali. O patnáct let později stojí Michaelův život na okraji propasti. Jeho kdysi dokonalá forma je pryč, zničena nejen postupujícími roky, ale především přemírou alkoholu. Manželka Phoebe se netají záměrem opustit ho a rozvést se, a kromě toho se zdá, že v nejbližší době přijde také o práci a nejlepšího přítele, kterému v opilosti naboural a zničil auto. Když jako zázrakem vyvázne z nehody nezraněn, jeho přátelé, manželka a rodiče, zkrátka ti, kterým na něm stále záleží, se rozhodnou pro radikální záchrannou akci, která by možná mohla vrátit jeho vykolejený život zpět do kolejí. S pomocí psychologa hodlají uspořádat setkání, které by Michaelovi otevřelo oči a tak se jednoho dne u Michalea doma sejdou jeho rodiče s manželkou, přáteli a také jeho šéfem. Jediný kdo chybí je bohužel psycholog, který měl celé setkání řídit. Uvízl totiž ve městě u sebevražedného pacienta. Než se společnost rozhodne co dělat, objeví se ve dveřích Michael. Kupodivu je to on, kdo se jako první vzpamatuje z překvapení a lstivě všechny přesvědčí, aby zůstali a nervózní záchrannou sešlost promění v další divoký flám. Jenže jak plyne čas, začíná zábava nabírat nečekaně dramatický směr. Napětí stoupá, některá potlačovaná tajemství se derou na povrch, emoce vybuchují a Michael tak nakonec musí pohlédnout pravdě do očí, uvědomit si svou zoufalou situaci, a pochopit, že je opravdu načase svůj život změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

fraktal 

všechny recenze uživatele

Mně se film líbil. Jde o klasickou konverzačku vystavěnou okolo ztráty cílů, životní únavy, zabřednutí do stereotypů či zoufalé snahy o to si život "užít" - a z této touhy pak být zcela hotový. Malý film o malé věci zvané život a o potřebě "se potkat". ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Nebýt Ellen, nebylo by mé touhy vidět tuto tragikomedii, vyvolávající úsměvy vlažné jako májová noc. Odrbanost zápletky je maskována vrstvami nevýrazných dialogů. Přimyslete si nudné herectví, trakaře klišé a zcela zbytečné poučení na závěr. Stále chcete ten film vidět? Sezvěte raději partičku přátel. 40% ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama