Reklama

Reklama

Heavy Metal 2000

  • Kanada Heavy Metal 2000 (více)

Obsahy(1)

V tradici kultovniho sci-fi filmu HEAVY METAL přichází ještě drsnější pokračování s názvem HEAVY METAL 2000. Když se dostane vesmírnému pirátovi Tylerovi do rukou klíč od komnaty nesmrtelnosti, stane se z něj vraždící psychopat připravený zničit všechno a všechny kdo se mu připletou do cesty. Po jeho spustošení klidné planety Eden povstane z prachu popela mstitel aby zničil zlého Tylera, zachránil unesenou sestru a opět nabyl klíč k nesmrtelnosti. V tomto neobyčejně zajímavém a drsném filmu uslyšíte řadu známých rockových skupin. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

JimiH 

všechny recenze uživatele

Heavy Nu-Metal Fuck U Too je pravým opakem svého předchůdce. Ten využíval exploatační prvky k znásobení svého sociálně-kritického sdělení, zde je veškeré násilí a nahota naprosto samoúčelná. Místo několika povídek jeden pseudopříběh, který sice nabízí zdánlivě drsnou hrdinku, ale i ta je úmyslně sexualizovaná v kontrastu s jejím přístupem k mužům. Nudný příběh, trapné postavy, nezajímavý hudební doprovod a místy velmi slabá animace. Sledujte jen na vlastní nebezpečí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak já toto volné „pokračování“ nemíním vůbec porovnávat se svým předchůdcem. Tentokrát si musíme vystačit jen s jedním příběhem, ale to mi vůbec nevadilo. Děj byl docela zajímavý, po akční stránce si stěžovat nemůžu a Julie Strain vypadala ve svých nejlepších rokách solidně, takže proč se nepropůjčit „hlavní hrdince“. Navíc Michael Ironside a Billy Idol rozhodně obohatili snímek svým dabingem (hlasy)(druhý jmenovaný i písní). Atmosféra dobrá, napětí by se tu taky našlo a co víc – hudba opět solidní. Mám rád kapely jako Pantera nebo System of a Down… ()

Reklama

Candyman 

všechny recenze uživatele

Od téhle anime nemůžeme čekat žádný fascinující příběh. Ona je to totiž čistá vyvražďovačka a to je na druhou stranu moc dobře. A i kdyby Vás to nebavilo, určitě Vás to neodradí od toho, abyste se na tenhle film nedodívali, protože je v něm mnoho pěkných sexy scén (i když kvalita kresby by mohla být lepší). Celý film byl v pohodě až na posledního "né hlavního" CGI záporáka (jakési ještěrčí něco z ocasem), kterého bych zanimoval rozhodně líp i já. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Moje chyba...šel jsem po původním snímku z roku 1981 a aniž by si toho všimnul do ruky se mi dostalo tohoto nedochuceného sequelu. Jak už jsem se zmínil, doposavad jsem neměl tu čest s zřejmě legendárním animovaným scifi, rok 2000 mne však jednoznačně zklamal. Samozřejmě nemohu porovnávat, i tak si ale troufnu si tvrdit a vsadím na to levou ledvinu, že původní met-fi bylo kvalitativně trochu jiná galaxie....jinak by k přídomku "legendární" asi těžko mohlo přijít. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Dosti chabé ?pokračování? původního Heavy metalu. Jenom díky tomu, jak to vypadá a co za podivnosti (ačkoliv ne vůbec v takové míře jako u prvního dílu) děje je jedna hvězdička. Zbylá za perfektní reklamu na tripovou akčnárnu Heavy metal FAKK 2, kterou jsem s chutí hrál a bavila mě víc než film... Hodnotit tento pokus větším číslem jako má hlavní hrdinka poprsí, nemá smysl... 2, 25... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Na soundtracku zazní osmnáct písní. Mimo jiné i píseň "Immortally Insane" skupiny Pantera. (Terva)
  • Film je sice z části natočen jako pokračování příběhu Heavy Metal (1981) podle stejnojmenného komiksového časopisu, ale zde je více využit grafický román "Melting Pot", od trojice Kevin Eastman, Simon Bisley a Eric Talbot. (Terva)
  • Spolu z filmem byla vydána i videohra pod názvem Heavy Metal FAKK2. Hra se odehrává až po událostech tohoto příběhu. (Terva)

Související novinky

S Fincherem to bude metal

S Fincherem to bude metal

18.03.2008

Black? Death? Thrash? Ne, klasický Heavy Metal. Zapomeňte však na tvrdé kytarové riffy, David se nevrací k režírovaní hudebních videoklipů. Tohle vlastně nemá s muzikou vůbec nic společného. Heavy… (více)

Reklama

Reklama