Reklama

Reklama

Atomic Rulers

  • USA Atomic Rulers of the World (více)
všechny plakáty
Japonsko / USA, 1964, 101 min

Režie:

Teruo Išii

Obsahy(1)

Zem je ohrozená jadrovou deštrukciou ak nebude umožnené ľuďom z Mirapolie vládnuť planéte. Pozorovatelia zo vzdialenej planéty sledujú Zem a vidia hroziace nebezpečenstvo. Ako pomoc pošlú svojho bojovníka Starmana aby čelil vodcom Mirapolie a postaral sa o ich atómové zbrane. (matriosa)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

První minuty mi udělaly krásnej úsměv na tváři když se tam lidé v robotím kostýmu snažily dorozumývat znakovou řečí, což bylo fajn, pak bylo fajn vidět jak nějaký Číňan letěl na letadlo a snažil se dostat na zem, bylo to takové úsměvné a já měl parádní náladu, pak to ale dost ochablo už jen kvůli tomu že se tu spíše furt něco řešilo. Což nebylo nějak moc dobré, a to hlavně díky hercům, a hlavně dětem bejt ten mimozešťan tak je hned pošlu někam na mars at neotravujou. Nicméně jsem se bavil celkem obstojně. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

SPACE ATTACK bol kúzelne naivný, ATOMIC RULERS je iba naivný. Príbeh viditeľne viac zameraný na mladšie generácie nieje tak zábavný a neokúzľuje vydarenými deštruktívnymi sekvenciami, aké môže ponúknu taká invázia z vesmíru. Škoda, lebo som sa tešil. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Tak som sa vrhol na druhý film s japonským trotlmenom Starmanom ktorý sa tentokrát snaží zachrániť zem tým že ukoristí kufrík s akýmsi atómovým inštrumentom aby nepadol do nesprávnych rúk vesmírnych dobyvateľov. Tak ako Attack From Space ani tento film nedával zmysel zo žiadneho konca a akékoľvek rozumné či logické súvislosti nie sú súčasťou balenia. Bohužiaľ je to aj väčšia nuda než minule, polovicu filmu zaberá Starmanove pátranie po zmiznutom chlapcovi a náladu nevylepšia ani štandardne smiešne bitky s presilami zlých panákov čo okolo Starmana bezradne poskakujú kým ich neuzemní svojou hviezdnou päsťou. Obkendujúce deti, naivné drísty a ufónsky papaláši v dupačkách, to je asi tak všetko. Ó a samozrejme tá istá úvodná scéna ako v Space Attack s tými papundeklovými robotmi na konferencii. ()

Zajímavosti (1)

  • U. S. názov: Atomic Rulers of the World; iný U. S. názov: Attack of the Flying Saucers (matriosa)

Reklama

Reklama